Najlepsze lumpeksy w Trójmieście?!

Cześć dziewczyny!

Gdzie w 3mieście są najlepsze lumpki, z fajnymi modnymi rzeczami no i normalnymi ( niskimi ) cenami???

Interesują mnie też takie z odzieżą na wagę, gdzie można wyłowić perełki za grosze :):)

Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Najlepsze lumpeksy w Trójmieście?!

Też możliwe.. jak ci co sortują przeoczą... ale zwykle są już wyczuleni na takie "okazje" bo wiedza co mogą znaleźć...
Ale były przypadki, że klienci znajdowali biżuterię lub pieniądze...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, to zabawna sytuacja :)
Mieszkamy z mamą razem w dużym domu, obie czytałyśmy akurat ten sam artykuł, gdyż pojawił się na głównej.
Byłyśmy wówczas obie w sklepie, gdy wydarzył się ów incydent.
Mama nie miała zielonego pojęcia, że "Joanna" to ja :)
Śmiesznie wyszło ;)
Ps. nie mam interesu i czasu na to, żeby masowo robić czarny PR jakiemuś głupiemu lumpowi ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

czy ten lumpek z pomarańczowym szyldem to CTO? sieciowka ta co ma sklep w sopocie na niepodległości i w gdyni na władysława IV? jestmm uzależniona od tego sklepu na władka ;-) ale że przeprowadziłam się do gdańska chciałam bym ich sklep znaleść gdzieś na miejscu.
ps. a. jeszcze słyszałam że podobno na stągiewnej to też ich filia? był tam kto?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nowootwarty w Gdyni na unruga 106 w miejscu optyka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej. Polecam nowy sklepik na morskiej w Gdyni. Naprzeciwko Kauflandu, między pizzerią a piekarnią :D. Nazywa się Pełna Szafa i mają obecnie wyprzedaż - 50%. Ciuszki jak nowe, w przystępnych cenach na co dzień, a teraz to prawie za darmo. :)

odziez zafriko jest na wagę
pozdrawiam

http://www.odziez.zafriko.pl

A może jakiś wspólny wypadzik na ciuszki w którąś sobotę?:)

ooo Jola - dzięki za namiary :] tam mnie jeszcze nie było :] a jakoś ostatnio żadnego w okolicy Przymorza czy Zaspy nie mogę nazwać fajnym ;) czasem coś się gdzieś wynajdzie - ale ogólnie ciuchy raczej słabe, nie powalające na kolana :P

Lumpek na Hynka (Gdańsk-Zaspa) w miejscu gdzie kiedyś była Japa.
Przy schodach na wiadukt i przystanek kolejki SKM.
Fajna obsługa.Fajny towar,lubię do nich chodzić gdyż kupiłam zarąbisty
różowy zegar za 5zł ,szyfonową moskitierę za10zł ,płaszczyk na jesień
z wełny lamy za 14zł ,czy płaszczyk zimowy 34zl.
Nikt za tobą nie lata,pani miła i uczynna ,odpowiada kiedy zapytam się
o coś .Wszystko czyste,wyprasowane i na wieszakach.

W 100 % zgadzam sie z poprzedniczką. Sklep MiszMasz przy ul. Podchorążych 10 w Gdyni-Oksywie jest na 6+ . Przede wszystkim przemiła obsługa., która nie sprawia wrażenia pracujęcej "za karę" (co niestety zdarza się w wielu sklepach), ale naprawdę troszcząca się o to, by klient był zadowolony z dokonanych zakupów. I rzeczywiście jako mama czterolatka z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce wszystkim mamom, które poszukując czegoś ciekawego "muszą mieć oczy naokoło głowy", aby spawdzać czy ich maluszek akurat czegoś nie broi, tutaj dzieci mają miejsce stworzone z myślą o nich i mają czym się zająć, gdy mama buszuje miedzy ubraniami. Co do towaru to naprawdę jest to dobra jakość i co najważniejsze odzież jest czysta, pachnąca, niczym nie przypominająca tej z typowych lumpeksów. Jednym słowem szczerze polecam !!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Radzę wam wszystkim zainteresowanym tym tematem zajrzeć do lumpeksu w Gdyni-Oksywie ul. Podchorążych 10 duży pawilon sklep nazywa się MiszMasz.Obłęd wchodzicie jak do normalnego sklepu a najlepiej mają tam dzieci.Jest kącik dla nich i każda matka może bez problemu buszować po sklepie nie martwiąc się o pociechę. Jest tam tak czysto, że aż przyjemnie, a charakterystyczny smród lumpeksów nie zagrozi, rzeczy są czyste pachnące i dziwna sprawa za każdym razem jak tam wchodzę pachnie fiołkami i jeżeli potrzebuję fioletową bluzkę to ja od razu znaiduję bo posortowane jest kolorami. Nawet jeżeli nic nie mam w planie kupić to lubię tam zajść i zaciągnąć się tym klimatem.Naprawdę polecam,moim zdaniem nie ma takiego drugiego sklepu przynajmniej w Gdyni. Sklep z jajem, na oko widać,że polecieli tu na jakość a nie na ilość.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

napiszcie coś na temat tego "lumpka" jeśli ktoś z Was tam był... pozdrawiam

hej, słyszałam,że na ulicy stągiewnej otworzył się super lumpek i tak się też nazywa ktoś coś słyszał może?

Na Suchaninie koło biblioteki. Torebka Gucci za 6zł szpilki D&G za 25zł. A w poniedziałki ciuchy jedyne 30zł za kilogram. Super towar nowy i używany. W spodniach które kupiłam za 11zł znalazłam 5funtów i chusteczkę nową, wiec myślę że towar jest bezpośrednio z Anglii ,a nie przebierany kilka razy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fajny sklepik ta pełna szafa co prawda nie mają rzeczy za 2-3zł ale za to porządne i na czasie!! mam u nich nawet karte stałego klienta:D haha

@lunes - Osobiście wydaje mi się , że zadaniem klienta w sklepie nie jest informowanie obsługi, że ta zachowuje się po chamsku. Pracodawca powinien zatrudniać osoby, które cechują się chociaż elementarną kulturą osobistą , tymczasem zatrudnił nieokrzesane prostaczki z tatuażami głoszącymi "Pocałuj mnie w d*pę". To, że sklep nie jest eleganckim butikiem, który oferuje luksusowy asortyment, nie oznacza, że klient ma być traktowany w taki sposób, ani że sprzedawczynie powinny urządzać w lokalu prywatne targowisko i rykowisko. Osoba wchodząca do sklepu i chcąca coś kupić powinna czuć się komfortowo lub przynajmniej neutralnie, a nie musieć brać na siebie odpowiedzialność i stres zwracania uwagi obsłudze. Wspomnę również, że próby zwrócenia uwagi jednej z pań były już podejmowane (mimo, że absolutnie nie powinno być to moim zadaniem) , zarówno przeze mnie jak i przez inne panie, ale niczego oprócz agresji i zakrzyczenia nie można spodziewać się po takich chamkach. Niestety to nie ten typ człowieka, któremu można coś przekazać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Joanna i Jagoda - oczywiście przypadkowo macie taki sam początek IP?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

i to w porannych godzinach :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najlepsze ciuszki można znaleźć jedynie w dniu dostawy,nikt Ci nie zagwarantuje w którym lumpeksie one zawsze będą :)

Inne tematy z forum

Zbyt szybko dochodze (15 odpowiedzi)

Witam. Jestem tu nowy. Mam 27 lat, żonę od 2 lat, z którą seks uprawiam od 3,5 roku, ale......

Paznokcie - trójmiasto (23 odpowiedzi)

Witam. Czy mógłby mi ktoś polecić kogoś, kto w miarę rozsądną cenę (do 100zł) wykonuje łądny...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (143 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...