Rewelacyjne! Niesztampowe urodziny na których dzieciaki wcielają się w postaci z wybranego tematu (np drużyna pierścienia, piraci, gwiezdne wojny, żołnierze, wróżki, itp itd.) i w lesie biorą udział w przygodzie osadzonej w realiach danego tematu. Widać że prowadzący kochają gry terenowe i fantastykę. Każde urodziny przygotowują z sercem. To jak są przebrani jest niesamowite!!! Dzieciaki są zachwycone!
Moje dzieci korzystały również oprócz urodzin z imprez Halloweenowych organizowanych przez Tajemniczy Las. I to było niesamowite przeżycie również dla nas - rodziców. Co rok poznawaliśmy obyczaje innej kultury. Zawsze była wersja dla młodszych i dla starszych dzieciaków. Na tej dla starszych to i ja się odrobinę bałam :) Łażenie po lesie, niesamowite postaci w nim, muzyka, ogień, taniec. No bajka po prostu :) Dzieciaki do końca życia będą pamiętać.
Firma nie boi się również pracy z dziećmi z niepełnosprawnościami i wie jak włączyć je do zabawy. Na prawdę włączyć a nie upozorować włączenie! Polecam np. klasom integracyjnym!