Polecam "Zieloną szkołę" z Tajemniczym Lasem. (1) Zielona Szkoła z Tajemniczym Lasem to wspaniała leśna przygoda dla dzieciaków... Aleksandra Star Wars (1) Wszystko było super. Naprawdę jesteśmy zadowoleni! Wszyscy stanęli na... Katarzyna Urodziny Borysa 6 latka Star Wars (1) Chciałabym bardzo podziękować za wspaniałe, niepowtarzalne, oryginalne,... Joanna
Tajemniczy Las organizacja imprez dla dzieci (1) Bardzo miła i profesjonalna współpraca. Dzieci bawiły się świetnie i już tego... Kasia Magda - opinia (1) urodziny super!!!!! Świetna ekipa !!!! Organizacja idealna jedzonko smaczne... Magda Fantastyczne urodziny! (1) Ekipa ludzi pozytywnie wykręconych, okiełznali grupę ośmiolatków i sprawili,... Marzena Super urodziny (1) Już 4 razy obchodziliśmy urodziny z Tajemniczym lasem . Zawsze wybieraliśmy... Joanna Niezapomniane urodziny (1) Polecam wszystkim rodzicom starszych dzieci urodzinowe warsztaty filmowe,... MHA urodziny dla dzieci (1) Polecam firmę. Tajemniczy Las zorganizował mojemu dziecku wspaniałe urodziny... zochlina POLECAM! (1) Dziękujemy i polecamy z całą odpowiedzialnością Tajemniczy Las!!! To cudowna... Sylwia K Ania Walewska - opinia (1) Polecam wszystkim rodzicom firmę Tajemniczy Las - czy to do organizacji... Ania Walewska Rozrywka dla dzieci na najwyższym poziomie (1) Podczas urodzin tematycznych, które już 2x organizowała mojemu synowi ekipa... Magda K Tajemniczy Las - niesamowite przygody urodzinowe (1) Pierwszy raz zorganizowaliśmy Urodziny naszego syna (7lat) i na pewno wrócimy... Julia urodzinki dla 5latka (1) Świetni do organizacji imprezy w terenie - okazuje się że nawet dla małych... Mama swiat basni i szkola zycia (1) Polecam imprezy dla dzieci Tajemniczy Las. wystarczy sprawdzic na stronie -... Anna gosia - opinia (1) Moje dziecko miało kilka razy organizowane urodziny przez Tajemniczy Las,... gosia Urodziny (1) Córka brała udział w kameralnych urodzinach organizowanych przez Tajemniczy... Magda Najlepsze urodziny dla dzieci w Trójmieście :) (1) Rewelacyjne! Niesztampowe urodziny na których dzieciaki wcielają się w... Zofia Zadowolony (1) Cóż, chyba najlepszą recenzją będzie fakt, że zarówno ja, jak i moi znajomi... zliv Jak dobrze mieć alternatywę (1) Tajemniczy Las jest niezwykła inicjatywą, bo alternatywą dla imprez... Monika