Wybierając szkołę jazdy kierowałam się głównie opiniami znajomych i właśnie na trójmiasto.pl. Wybór padł na EXPERTA (nazwa mówi sama za siebie ;)). Był to strzał w 10! Od samego początku byłam mile zaskoczona. Wydawać by się mogło, że teoria będzie nudna i totalnie nieciekawa, ale dzięki zaangażowaniu p.Patrycji zajęcia upływały w mgnieniu oka ;). Pod względem zajęć praktycznych, chyba lepiej trafić nie mogłam, ponieważ miałam dwóch najlepszych instruktorów na świecie. Na Panią Iwonkę: ciepłą, spokojną, opanowaną i przemiłą kobietę i na Pana Wojtka Nowaka, z którym nigdy nie było nudno. Chyba do końca życia zapamiętam Pana historię a propos sprzęgła porównanego do przyjaciela, którego nigdy nie chciałabym stracić ;). To był chyba ten moment kiedy w końcu samochód przestał mi gasnąć. Najważniejsze jednak jest to, że ich kompetencja, podejście do kursanta i ogromny dar przekazywania wiedzy sprawiło, że na każde jazdy chodziłam z uśmiechem od ucha do ucha. Dzięki nim pokochałam jazdę samochodem i teraz jestem szczęśliwą posiadaczką wymarzonego prawka (zdanego za 2 razem ;). WIELKIE DZIĘKI! Już mi brakuje jazd z Wami...
Szczerze polecam ten ośrodek. Jest genialny pod KAŻDYM względem!