Szczerze polecam!!!
Pani Dr Elżbieta Bednarczyk jest wyjątkowym chirurgiem. To prawdziwy lekarz z powołania. Zawsze troskliwa i bardzo kompetentna. Chirurgia, to jej ogromna pasja! Posiada wielką wiedzą i niezwykle ciepłe podejście do pacjenta. Zawsze jest miła, rzeczowa, konkretna i kontaktowa. Zawsze ma duże poczucie humoru, co pozytywnie wpływa na pacjenta. Wizyta w jej gabinecie, to czysta przyjemność.
Doktor E. Bednarczyk operowała mnie już po raz piaty od 2000 roku. Najpierw miałem problem z wrastającymi paznokciami u nóg. Podczas zabiegu dr potrafiła wytworzyć tak miłą atmosferę, że nie wiedziałem nawet, kiedy było już po wszystkim. Byłem bardzo zadowolony. Kolejnym zabiegiem była prawostronna przepuklina pachwinowa. I znów podczas tego zabiegu miło sobie rozmawialiśmy. Przy znieczuleniu lędźwiowym jest to możliwe. Potem wystąpił problem z dziwnym znamieniem między palcami u lewej nogi. To był bardzo skomplikowany zabieg polegający na wycięciu całego dziwnego znamienia i oddaniu go do badania histopatologicznego. Pani doktor z wielkim uporem, fachowością, spokojem i cierpliwością usunęła znamię. Potem bardzo zaangażowała się w oczekiwanie na wynik badania. Było dobrze!