atmosfera pośpiechu (1) Nie jestem do końca zadowolona. Nie dowiedziałam się wszystkiego o mojej... pacjentka Chirurgiczne usuniecie zmiany skornej (1) Dr Bednarczyk jest niezwykle przyjazna, ciepla i zorganizowana osoba. Zabieg... Joanna opinia (1) Bardzo dokładna, wszystko tłumaczy, ogromna wiedza, godna polecenia. pacjentka
Przesympatyczna profesjonalistka :) (1) Witam. Mialam duza przepukline pepkowa i konieczne bylo wstawienie siatki... Wdzieczna pacjentka Lekarz z powołania (1) Dowiedziałam się w sierpniu, że mam przepuklinę. Wrzuciłam hasło w internecie... Beata Operacja żylaków kończyny dolnej (1) Przesyłam serdeczne podziękowania pani dr. Elżbiecie Bednarczyk za wykonaną... Leszek Malinowski GORĄCO POLECAM !!! (1) Witam serdecznie. Do Pani Doktor Bednarczyk trafiłem poprzez polecenie. I to... Paweł Wiśniewski Operacja przepukliny pachwinowej (1) Szukając doświadczonego lekarza chirurga trafiłem na stronę internetową Pani... wdzięczny pacjent Wspaniała lekarz :) (1) Świetny lekarz, w styczniu miałam operacje usunięcia woreczka żółciowego,... Karolina K. Pełen Profesjonalizm-POLECAM (1) Do Dr Bednarczyk trafiłem po nieudanym zabiegu usunięcia szpetnego tłuszczaka... Andrzej Super lekarz. (1) Dziękuję Pani doktor za leczenie i zaangażowanie. Uważna, wrażliwa i bardzo... P. Szczepańska Najlepszy chirurg w Polsce (1) Szczerze polecam!!! Pani Dr Elżbieta Bednarczyk jest wyjątkowym chirurgiem.... Leszek Kozak Operacja przepukliny brzusznej nawrotowej (1) W dniu17-09-2002 r przeszedłem operację ratującą mi życie,brzuch mój był... Wdzięczny pacjet Ryszard.G. Najlepsza Pani Doktor (1) Pani doktor Elżbieta Bednarczyk przeprowadziła u mnie zabieg usunięcia... Małgorzata Słomska Polecam! (1) Dziekuje Pani doktor za leczenie i i zaangażowanie, potwierdzam opinie mojej... MS SUPRE LEKARZ (1) CHCIALABYM PODZIEKOWAC ZE TRAFILAM DO TAK DOBREJ DOKTOR KTORA JEST SWIETNYM... KASIA SZALEWSKA POLECAM (1) Pani Doktor Elżbieta Bednarczyk jest osobą której można w pełni polecić innym... Państwo Dobbek