Pełen Profesjonalizm-POLECAM
Do Dr Bednarczyk trafiłem po nieudanym zabiegu usunięcia szpetnego tłuszczaka z czoła w NZOS Żwirki Wigury. Kroiło mnie wtedy 2 lekarzy, rozgrzebali mi czoło i nic nie znaleźli, kupa bólu i paskudne szwy. Dr Bednaczyk poleciła mi znajoma. Długo się zbierałem do zabiegu bo pamiętałem ból poprzedniego. Dr Bednarczyk zanim wykonała zabieg wycięcia tłuszczaka wykonała kompleksowe badania, w tym USG. Na zabiegu była sama (zmartwiłem się jak da rade sama, bo wcześniej kroiło mnie 2lekarzy). Trafiłem w mega PROFESJONALNE RĘCE, wogóle nie czułem bólu, Pani Dr co chwilę dodawała mi znieczulenia, żartowała ze mną co mnie totalnie rozluźniło. Zabieg chirurgiczny w jej wykonaniu był PRZYJEMNOŚCIĄ. Szwy malutkie, blizny wcale nie widać i w całości usunęła tłuszczaka-wiedziała co robi. Szkoda że nie trafiłem na Panią Dr od razu-zaoszczędził bym sobie bólu. Pełen profesjonalizm. Nawet gdy nie byłem umówiony na konsultacje znajdowała dla mnie czas. Super lekarz. Wszystkim znajomym teraz ją polecam. Bardzo dziękuję za skuteczny, estetyczny, szybki i bezbolesny zabieg :-)