Jezeli masz jakikolwiek problem z jazda,przyswajaniem wiedzy/praktyki, nerwami badz cokolwiek innego lekiem na cale zlo jest Pan Jacek Suszynski!Bylam po mega traumie odnosnie "spalonego"kursu i blednych wyborow w innym osrodku. Pan Jacek potrafil na nowo zachecic mnie do jazdy do tego stopnia ze dzis UWIELBIAM jezdzic i wlasnie ZDALAM PRAWO JAZDY!!To w 100% zasluga Pana Jacka!Ostoja spokoju,indywidualne podejscie do kazdego,zdolnosci psychologa i bioenergoterapeuty.Rewelacyjne poczucie humoru,godzinne rozmowy na kazdy temat profesjonale podejscie i niesamowita wiedza.Zwracanie uwagi na bledy,pochwaly kiedy trzeba.Wielkie zaangazowanie w prace-Pan Jacek wozil mnie na kazdy egzamin byl ze mna do konca bo jak sam mowil:JESTES DLA MNIE WAZNA.Czlowiek czuje sie wspierany,doceniany od poczatku do konca.Dopasowuje sie do kursanta,poswieca nawet swoj prywatny czas.Wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu z ziemi prosto do nieba pojdzie za swoje oddanie,profesjonalizm i mase godzin poswieconych kursantom i spokoj nawet w najciezszych przypadkach jak ja!! Polecam,pozdrawiam i juz bardzo bardzo tesknie do tych przegadanych godzin,lizakow,ploteczek.. DZIEKUJE ZA WSZYSTKO PANIE JACKU!