Najlepszy klub fitness w województwie pomorskim!
Klub Lady Fitness Rumia jest godny polecenia pod wieloma względami. To za co ja cenię go najbardziej to ogromna różnorodność proponowanych zajęć.Co bardzo ważne niezależnie od wybranych zajęć każde z nich są prowadzone przez profesjonalne instruktorki. Potrafią one dostosować tempo zajęć do możliwości grupy,służą indywidualną radą,a przy tym są przesympatyczne i stwarzają niezwykle swobodną i przyjazną atmosferę.Muszę także docenić elegancki wystrój klubu,organizowanie imprez(maratony zumby),a także zawsze pomocną obsługę i atrakcje dla klubowiczek tj.saunę czy salę cardio.I to wszystko w cenie karnetu,która co bardzo ważne jest znacząco niższa od większości klubów w Trójmieście,które oferują znacznie mniej za więcej.Co więcej Klub prowadzi sprzedaż profesjonalnej odzieży sportowej,a także oferuje bogatą gamę masaży i zabiegów w korzystnych cenach.Dla mnie odkrycie Lady Fitness Rumia po przeprowadzce z Gdańska do Rumi okazało się fantastyczną niespodzianką i zdecydowanie polecam go wszystkim Paniom,które cenią sobie profesjonalizm,komfort oraz wspaniałą atmosferę podczas zajęć fitness.Ja w każdym razie zamierzam pozostać klientką Lady Fitness Rumia tak długo jak to tylko możliwe!