Klub Lady Fitness Rumia jest godny polecenia pod wieloma względami. To za co ja cenię go najbardziej to ogromna różnorodność proponowanych zajęć.Co bardzo ważne niezależnie od wybranych zajęć każde z nich są prowadzone przez profesjonalne instruktorki. Potrafią one dostosować tempo zajęć do możliwości grupy,służą indywidualną radą,a przy tym są przesympatyczne i stwarzają niezwykle swobodną i przyjazną atmosferę.Muszę także docenić elegancki wystrój klubu,organizowanie imprez(maratony zumby),a także zawsze pomocną obsługę i atrakcje dla klubowiczek tj.saunę czy salę cardio.I to wszystko w cenie karnetu,która co bardzo ważne jest znacząco niższa od większości klubów w Trójmieście,które oferują znacznie mniej za więcej.Co więcej Klub prowadzi sprzedaż profesjonalnej odzieży sportowej,a także oferuje bogatą gamę masaży i zabiegów w korzystnych cenach.Dla mnie odkrycie Lady Fitness Rumia po przeprowadzce z Gdańska do Rumi okazało się fantastyczną niespodzianką i zdecydowanie polecam go wszystkim Paniom,które cenią sobie profesjonalizm,komfort oraz wspaniałą atmosferę podczas zajęć fitness.Ja w każdym razie zamierzam pozostać klientką Lady Fitness Rumia tak długo jak to tylko możliwe!