Lady Fitness Rumia - klub na poziomie. (2) Klub godny polecenia! Super przygotowane zajęcia, rewelacyjni prowadzący.... Sandra nie polecam (11) Żenada...ok- rozreklamowali się, powysyłali zachęcające maile itp ale... eda SUPER !!!! (1) REWELACYJNY KLUB, SUPER ZAJĘCIA, SZCZEGÓLNIE TE Z DZIEĆMI, POLECAM WSZYSTKIM... MONIKA
Zajecia w ciagu dnia ? (1) Witam, szkoda ze nie ma zajec np o godz 14 czy 15, tylko dopiero o 17 sa... anka kiedyś było fajnie... (1) Polityka klubu wygląda tak: podnosimy ceny za karnety i za wszystko... TW MASAKRA!!!! (4) Po dzisiejszych zajęciach jestem zdegustowana tym klubem. Minusy zbierał już... Monika Monika Konkol - opinia (1) W Lady Fitness spalam kalorie Co daje mi radość, energię, euforię Sympatyczna... Monika Konkol Czego chcieć więcej?? (1) Lady -Kobieta Fitness-siłownia- czyli wysportowana kobieta, jaką każda... Monika Winnik Chcecie miłej atmosfery i szybkiego efektu ??? To nie czekajcie, tylko już działajcie !!! Polecam !!! (2) Trening w Lady Fitness to nieprawdopodobna podróż przez świat przyszłości.... Wściubiak Anna Miejsce, które nazywamy naszym domem, trudno wyceniać. (1) „To jest mój klub!” – zwykłam mawiać entuzjastycznie i choć... Anna Maria Klecha Lady Fitness Rumia (1) Swietne instruktorki majace to "cos", ktore powoduje, ze chcesz miec dobra... Beata Gromadzka Marta Sosnowska - opinia (1) Serdecznie polecam to miejsce, to mój pierwszy klub fitness i z żadnym innym... Marta Sosnowska Warto zacząć o siebie dbać z Lady Fitness Rumia! (1) Moja pierwsza wizyta zrobiła na mnie ogromnie pozytywne wrażenie :) Uwielbiam... Michalina Kantecka Uzależnij się! (1) Myślisz sobie-muszę ze sobą coś zrobić, zadbać o kondycję i sylwetkę. Idziesz... Danuta Paupa Polecam Lady Fitness w 100% (1) Bardzo się cieszę że w Rumi jest klub tylko dla Pań, dzięki temu można w... Aleksandra Zac.... :)) (1) Ladyfitness jest gorący i kobiety chętnie witający. Nigdy nie zawodzi, planem... Joanna Specht świetny fitness club (1) bywałam już w innych klubach fitness ale ten spodobał mi się najbardziej.... Ewa Białek LADY FITNESS - Rumia (1) SZCZERZE POLECAM KAŻDEJ PANI ! Początkowo chodziłam na happy hours, płacąc 5... Magdalena Halman zmienia się na lepsze (1) Oferta zajęć jest maksymalnie zróżnicowana i "żywa", co obok kompetentnych i... Kasia Szalewska Lady fitnes dla każdej z Pań !!! (1) Nic dodać nic ująć, z nagłówka," Lady fitnes dla każdej z Pań !!! ". Jest to... Ewa Perpelica