nie polecam

Żenada...ok- rozreklamowali się, powysyłali zachęcające maile itp ale normalnie na zajęcia nie można przyjechać bez wcześniejszej rezerwacji. Trzy razy z rzędu próbowałam dostać się na zajęcia i za każdym razem słyszałam: "proszę poczekać, może ktoś nie przyjdzie i miejsce się zwolni..." Jest to o tyle złe podejście, że osoba, która wykupiła karnet nie ma się jak dostać na zajęcia (oczywiście, chcąc dostosować się do standardów clubu rejestrowałam swój udział w zajęciach- ale zawsze był brak miejsc). Tym sposobem, club straci swoją rzekomą atrakcyjność: brak miejsc w klubie, brak miejsc na parkingu, brak miejsc w szatni, na sali cardio...Ale do czasu. Oczywiście miejsca na pewno są wolne w porannych godzinach- ale ja wolę wybrać sąsiednie fitness cluby. W TigerGym nie spotkałam się z tak beznadziejną obsługą. Pańcia w recepcji jest miła tylko w momencie zakupu karnetu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: nie polecam

Faktycznie droga Pani EDO :) żenada. Najwyraźniej ma Pani problem z jakimikolwiek zasadami. Naprawdę są one bardzo wyraźne i dogodne dla klientów. Rezerwacje mają na celu uniknięcie rozczarowań z powodu braku miejsc jak w kinie :), każdy klub i każda sala ma swoją pojemność. Jesteśmy numerem 1 w Rumii więc mamy znaczące obłożenie na zajęciach ale to tylko potwierdza naszą jakość i zadowolenie innych klientek :) . Nasza recepcja jest stale monitorowana i jestem pewien na 100%, że nasze recepcjonistki są miłe uprzejme i zawsze służą pomocą - więc co każe Pani tak zachęcać to Tiger ??? może .... no właśnie.
Serdecznie zapraszam wszystkie Panie do bezpłatnego wypróbowania naszego klubu :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

No tak, Panie DAMIANIE, nie zamierzam polemizować z Panem, bo rozumiem, że z góry Pan założył tezę, że zależy mi na reklamowaniu TigerGym. A tu się Pan myli- po prostu w tych kilku wypadkach, kiedy nie miałam szans na skorzystanie z Waszego super-klubu z uśmiechniętymi paniami- podjechałam kawałek dalej, żeby skorzystać z zajęć. Dodam, że w każdym klubie są zasady i najwyraźniej nie mam problemu z ich stosowaniem, ponieważ korzystam z wielu fitness clubów z uwagi na swoją pracę (silnie związaną z fitness'em).
Zadowolenie klientek- sądząc po opiniach innych- też może kiedyś się skończyć ale najważniejsze, że zachowacie 'jakość'. I 'jakoś' to będzie, Panie Damianie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Eda - w pełni się z Tobą zgadzam. W Tigerze nie ma zapisów na zajęcia fitness. Jak masz ochotę i czas, po prostu wchodzisz na sale i ćwiczysz:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

zabawne zjawisko, że zaraz po obiektywnych, negatywnych ocenach, pojawiają się masowo opinie super-zadowolonych, super-wyszczuplonych (cudem?) i zakochanych w klubie fanek... I to tak nagle jak grzyby po deszczu, aby trudno było dotrzeć do innej opinii niż ta na szóstkę... Ma się nieodparte wrażenie, że w trakcie zajęć dziewczyny zostały poinformowane o sytuacji na forum i poproszone o działanie w wirtualnej przestrzeni...i ruszyła akcja obronna rodem z przedszkola...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zdecydowanie popieram negatywną opinię na temat LadyFitnessRumia. Ciasnota w szatniach i na salach, pod klubem nie ma gdzie zaparkować a paniom w recepcji przydałoby się więcej usmiechu i uprzejmości. Dlatego znalazłam lepszy klub a LFR to strata czasu i pieniędzy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

hmmm Magnolia - daj żyć ! Co takiego powoduje tą nienawiść. Królowa musiała mieć salony i hole ale my zwykli ludzie umiemy doceniać zupełnie inne cechy.
Zapraszam wszystkie Panie do bezpłatnego sprawdzenia Lady Fitness Rumia - jesteśmy numer 1 dla Kobiet ! :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Panu przydałaby się jakaś lekcja kultury (niekoniecznie fizycznej). To, że Pan pracuje w ocenianym przez innych klubie- to jedno ale to w jaki żenujący sposób Pan odpiera zdania niepochlebne (po to jest forum, aby każdy mógł się wypowiedzieć) dodatkowo zniechęca do tego miejsca... No, chyba, że Panu dodatkowo płacą za ten bełkot...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

no tak za male sale, scisk i niemle Panie na recepcji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zapraszam na strony LFR tam wszystko jest opisane :) wiec żadna to tajemnica chcemy pokazać prawdę co o nas myślą Kobiety naprawdę korzystające z klubu... Zapraszamy wszystkie Panie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zgadzam się z wcześniejszymi opiniami. Pani w recepcji obiecała zadzwonić. i po dziś dzień żadnego telefonu (2 miesiące). Widać, że tamte dziewczyny siedzą tam jakby czekały na skazanie. Zero uśmiechu. Przychodzisz jako klient a Pani w recepcji zero zainteresowania. Robi dalej swoje, nawet nie jest w stanie powiedzieć ani dzien dobry ani do widzenia. Zajęcia są ok. ale jeżeli musisz rezerwować, to wole iść do klubu gdzie owej rezerwacji robić nie trzeba. jest to dla mnie wygodniejsze, ponieważ codziennie wychodzę o różnych godzinach z pracy.
A z bezpłatnymi godzinami, nic mi na ten temat nie wiadomo, pierwszego dnia już panie kazały płacic. Chyba tyle.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0