Najlepszy Fitness (1) Lady Fitness Rumia to miejsce gdzie odbywają się SUPER zajęcia fitnesowe na... Kasia Bieszk Najlepsze! (1) Jak dla mnie wszystko na 6, można wybrać zajęcia zgodnie ze swoimi potrzebami... Paulina Szmidtka Rewelacja (1) Tego brakowało - klub tylko dla Pań. Wiele kobiet nie czuję się komfortowo... Maja Piechowiak
Super miejsce (1) Można się tam wyluzować w bardzo przyjaznej atmosferze, bez stresu, że czegoś... Natalia Grabska Sonja Block - opinia (1) Bardzo pozytywne miejsce, wychodzę naładowana energią na resztę dnia :)... Sonja Block Raj dla Kobiet (1) Lady Fitness Rumia to raj dla kobiet. Jest tam przesympatycznie. Poranne... Malgorzata Czajkowska Bardzo przyjazna atmosfera! (1) zaczne od tego ze chodze tam od paru dni i nie mam zlego zdania na ten temat,... Ania Labudda LADY FITNESS RUMIA (1) Korzystam z usług tego klubu już prawie półtora roku,co mówi samo za siebie.... Marzena Tomkowicz Lady Fitness dla każdej z nas:) (1) Lady Fitness w Rumi dobrą opinią w okolicy słynie. Kobieta kobietę najlepiej... Angelika Chmiel Karolina Bieszk - opinia (1) Lady Fitness Rumia to bardzo fajny klub panie prowadzące zajęcia są... Karolina Bieszk Najlepszy klub fitness w województwie pomorskim! (1) Klub Lady Fitness Rumia jest godny polecenia pod wieloma względami. To za co... Paulina Lemańczyk Lady Fitness Rumia The Best (1) Lady Fitness Rumia to miejsce, do którego chce sie wracać!! Niezwykłe... Wioleta Wiczling SUPER (1) Jestem naprawdę zadowolona tym miejscem. Mimo, że już dawno tam nie byłam to... Gracjana Kierznikiewicz LFR miejsce do którego wrócisz :) (1) LFR niezwykle elektryzujące miejsce !!! :) niemowita atmosfera, fantastyczne... Aleksandra Wicińska BRAWO ! IDZIECIE DO PRZODU :) (1) Chciałabym bardzo pochwalić klub za jego rozwój.Obserwuję go od początku... MAGDALENA FESZLER zalążek nieba dla Pań lubiących aktywnie spędzać czas (1) bardzo odpowiada mi fakt, że jest to klub tylko dla Pań. Swobodnie się tu... Agnieszka Marcińska OPINIA (1) MOIM ZDANIEM NAPRAWDE SUPER KLUB. NAJLEPSZE JEST TO ZE JEST TO KLUB DLA... BEATA BUJAKIEWICZ Najlepszy Fitness Klub dla Pań (1) Dotychczas omijałam siłownie i fitness kluby. Nie lubię facetów naprężających... Kate D. fajny klub ale.... (7) Musze przyznac ze klub przeszedl wiele zmian na plus i teraz prezentuje sie... Aga dajcie sobie spokój z takim klubem!!!! (7) Byłam kilka razu na zajęciach i odczuwam ogromny niesmak.... Dziewczyna od... ............