fajny klub ale....

Musze przyznac ze klub przeszedl wiele zmian na plus i teraz prezentuje sie jak prawdziwy klub fitness a nie sklejka paru scian. Jest nistety jednak jeden minus....odejscie pani Karoliny jest niepowetowana strata dla tego klubu....Czemu juz jej tutaj nie ma? Czy ktos wie czy w ogole zrezygnowala z prowadzenia zajec fitness czy moze prowadzi je gdzie indziej?? Mimo ze klub fajny i blisko dla Karoliny moge nawet dojezdzac do Gdanska:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: fajny klub ale....

Karolina pracuje w TIGER GYM
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pani Karolina-poza profesjonalizmem doboru ćwiczeń była beznadziejnym instruktorem-niemiła do pań uczęszczających w zajęciach,krytykowała i tylko zniechęcała do uczestnictwa w swoich zajęciach..............
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11

beznadziejna?niemiła? chyba nigdy nie byłaś na zajęciach u Pani Karoliny. a może jesteś zazdrosną instruktorką? bo Ciebie nie chcieli w Tiger Gym? skoro jest taka beznadziejna, to ciekawe czemu tak wiele dziewczyn poszło za nią do Tiger Gym w Galerii. Poza tym u niej zawsze na zajęciach były komplety, trzeba było rezerwować miejsce 2 tygodnie wcześniej... śmieszna jesteś " klubowiczko"...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

wydaje mi się że tą dziwny komentarz napisał Damian z Lady Fitness, bo on jest w komentarzach najlepszy!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani Beti, czuję się wywołany do Tablicy. Zapraszam do mnie na rozmowę zawsze drzwi otwarte. Anonimowość wypowiedzi czasami bardzo szkodzi.
Jeśli chodzi o prawdziwą moją ocenę Pani Karoliny - instruktorki, to jest ona jednoznaczna. Karolina była sumiennym i bardzo dobrym pracownikiem, sądząc chociaż po gronie zadowolonych klientek również one ją doceniały. Życzyć sobie samych takich instruktorów. Nie jednak pozwoli Pani mieć każdemu własne opinie. Otrzymując ofertę od konkurenta nie udało się nam utrzymać instruktora mimo podjętej próby, co odnotowaliśmy jako stratę. Jak dalej potoczą się losy zobaczymy.... zapewnić mogę, że obecnie mamy równie dobrych instruktorów i zapraszamy a by osobiście to sprawdzić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bardzo cieszymy się że zmiany odebrała Pani pozytywnie. Jeśli chodzi o zajęcia to zapewniamy najszerszy wybór zajęć i instruktorów , każdy naprawdę znajdzie coś dla siebie. Podjęliśmy współpracę z Aneta, instruktorką którą poleciła nam Karolina a jej zdaniem jej umiejętności są na najwyższym poziomie :) Zapraszam....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5