Najlepszy salon i obsługa w Gdańsku!!

W Salonie Aspazja korzystam z usług kosmetycznych. Pani Magda jest profesjonalistką w każdym calu, zabiegi na twarz, pedicure, opalanie natryskowe - wszystko to jest wykonywane idealnie! Korzystałam z usług wielu salonów, ale Aspazja i p. Magda biją je wszystkie na głowę!! Ceny adekwatnie do jakości usług i kosmetyków jakich używa P. Magda (Thalgo) bardzo niskie! Polecam wszystkim, nawet najbardziej wymagającym
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Najlepszy salon i obsługa w Gdańsku!!

Jestem kompletnie odmiennego zdania. Panie (nie znam imion) są wręcz odpychające na pytanie czy mogą coś polecić z zabiegów kosmetycznych usłyszałam oschłą odpowiedż - jest strona internetowa. Wielokrotnie przechodzę koło salonu- zawsze jest pusto a panie za każdym podejściem na obcięcie grzywki odpowiadają, że zaraz przychodzi na farbę... i na tym koniec!!! żenujące zachowanie, które na wstępie zniechęca klientki- nie tylko mnie...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Panie Fryzjerki a szczególnie Pani Dagmara sa niemiłe w stosunku do nowych klientów. Ceny farbowania, pasemek itp sa bardzo wysokie i zupełnie nie idą w parze z obsługa oraz pomieszczeniem w którym sa wykonywane. Brak intymności to kolejny minus jeżeli chodzi o usługi fryzjerskie każdy przechodzący ulicą widzi co się dzieje w środku.Kosmetyczka jest miła i fachowa ale terminy które proponuje klientom sa tak odległe, że zrobienie henny wymaga 3 tygodniowego zapisu z wyprzedzeniem.Chyba że Pani Magda woli robić wcześniej i szybciej inne droższe zabiegi niz tylko zwykła henna?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Proszę spróbować zapisać się na ten droższy zabieg to przekona się Pani czy tak jest... Terminy na zabiegi niestety są jeszcze dłuższe, ponieważ potrzeba na nie wiecej czasu niż na henne... niestety narazie jest jedna kosmetyczka a każdy chce popoludniowe terminy stad tak długi czas oczekiwania. Oczywiście tak długi czas oczekiwania jest w okresie letnim zapraszamy teraz na pewno znajdzie się termin wcześniejszy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0