usługa kosmetyczna (1) Po raz pierwszy zdecydowałam się napisać opinie na temat usługi, z której... Anka Średnio polecam (1) Długo się zastanawiałam czy napisać opinię, ale... no właśnie, myślę, że dla... joanna klient (1) Byłem 2 razy i trafiłem na zły humor.Strzyżenie poszło bardzo szybko i pewnie... gość
fryzjerstwo (2) Polecam fryzjerka - Pania Iza. Chodzi do niej cała męska cześć mojej... klientka Zadowolona Klientka (1) Polecam Panią Izę. Ma fach w ręku. Chodzimy całą rodziną i wszyscy są... Kasia Kosmetyczka Pani Magda - super (1) Polecam usługi kosmetyczki Pani Magdy - zawsze strannie i profesjonalnie.... Pola Monika - opinia (1) Jeszcze dziś rano idąc do pracy nie myślałam, ze będę dzień kończyła w tak... Monika milo i sympatycznie (1) trafiłam do pani Izy bardzo sympatyczna ,nie jest może osoba przesadnie... k..... Nie polecam (1) Do salonu przyszłam na czesanie - włosy do ramion, lekko przesuszone. Pani... ąlicja Fryzjerks z ogromnym zaangażowaniem (1) Trafiłam do salonu fryzjerskiego przypadkiem, po sąsiedzku. Wpadam do Pani... Ola super :) (1) Jestem klientką Pani Magdy odkąd tylko otworzyła salon i ani razu się nie... wymagająca klientka profesjonalizm i miłe towarzystwo (1) Wszystkim wymagającym Kobietom polecam usługi świadczone przez pana Roberta w... Kasia Sawicka-Stankiewicz Rewelacyjna kreatywność i indywidulane podejście (1) Polecam szczególnie dla osób które nie wiedzą co zmienić w swoim wyglądzie.... Aleksandra Aspazja Gdańsk - niczym dzienne spa! (1) Jeśli w ferworze codzienności, na wyciągniecie ręki znajdujesz ukojenie dla... Emilia POLECAM (1) robiłam paznokcie juz wielu salonach(z marnym skutkiem),i wreszcie trafiłam... anna Mile zaskoczona!!!! (1) Witam jestem mile zaskoczona nowymi dziewczynami na fryzjerstwie w końcu ktoś... Dorota Najlepszy salon i obsługa w Gdańsku!! (4) W Salonie Aspazja korzystam z usług kosmetycznych. Pani Magda jest... Ola KK paznokcie (11) Pani od paznokci podczas nakładania żelu pytała się przy mnie fryzjerki ile... jola zdecydowanie polecam (1) To będzie jedyny salon z usług którego zamierzam korzystać. Szukałam długo -... Aga polecam (1) Bardzo miło i profesjonalnie. Pani kosmetyczka naprawdę zna się na rzeczy.... Agnieszka