paznokcie

Pani od paznokci podczas nakładania żelu pytała się przy mnie fryzjerki ile powinna trzymać je w lampie. Własnym uszom nie wierzyłam!!!!
Zdecydowanie nie polecam, kompletny brak profesjonalizmu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odpowiedź obiektu:

Wlasnym oczom nie wierzymy... w naszym salonie nigdy w swojej ofercie nie posiadaliśmy paznokci żelowych:-) więc chyba nic tu tłumaczyć nie trzeba! Od nas ma Pani za kreatywność: 6
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Odpowiedź obiektu:

Skoro własnym oczom nie wierzycie to tym bardziej odsyłam do pani od paznokci, choć pewnie się teraz nie przyzna.......
Komentarz obiektu świadczy tylko o poziomie Waszych usług i o tym jak traktujecie klientów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W celu zapobieżenia dalszych problemów z pamięcią, dodam że chodziło o korektę połamanego paznokcia zrobionego w żelu.
Za brak poszanowania dla klienta również daje Aspazji 6 !!

Z naszej strony wyjasnilyśmy wszystko... Co jest latwe do sprawdzenia bo najzwyczajniej w swiecie paznokci zelowych nie robimy, nawet korekt, poniewaz zelu nie posiadamy. Właśnie z szacunku do klientow, którzy odwiedzaja nasz salon nie bedzie się wdawały w słowną pyskówkę.
Ps a kategorii, w której przyznała nam Pani 6 również na tym portalu nie ma.
Pozdrawiamy bardzo serdecznie

OOO no to widzę, że coraz lepsze odpowiedzi otrzymuję. Nawet nie potraficie przyznać się do błędu. A argument o kategorii jest golem we własną bramkę, bo kategorii z kreatywności również tu nie ma :).... bez komentarza....

Ponownie pozdrawiamy

Aspezja nie przejmuj się, zawsze znajdzie się Ktoś kto nabruździ..
Tylko najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to ,że dana osoba nie ma jak dla mnie żadnych dowodów ,że była na tej usłudze...jakieś suche słowa bez pokrycia może napisać każdy

ludzie są różni, konkurencja nie śpi,a to co napisała pani Jola jest po prostu śmieszne.:-)) jakim trzeba być człowiekiem by takie rzeczy załatwiać publicznie.Więcej pokory .

Przepraszam bardzo, ale jak zwykla klientka ma udowodnic, ze korzystala z uslugi.....
Niestety ani razu paragonu nie otrzymalam :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja również zgadzam się z brakiem profesjonalizmy w tym salonie.
Musiałem czekać na umówione ścięcie włosów, gdyż fryzjerka robiła sobie u kosmetyczki paznokcie.
Z wielkim szacunkiem, ale takie rzeczy personel powinien robić po godzinach pracy.
Na dodatek, nie bardzo słuchają co klient mówi. Ścięły mnie tak mocno, że wstydziłem się wyjść
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oczywiście ma Pan racje takie rzeczy personel powinien robić po godzinach. Bardzo dziękuje za cenna informacje na pewno nie będzie miało to już miejsca. Co do zbyt krótkich włosów mogę jedynie przeprosić :-(