Długo się zastanawiałam czy napisać opinię, ale... no właśnie, myślę, że dla osób, które nie chcą wyjść rozczarowane i niezadowolone może być pomocna. Kilka razy wcześniej podcinałam włosy do poprzedniej fryzury i było ok, ale niestety, nie polecam pod żadnym pozorem, zdawanie się na inicjatywę Pani Fryzjerki. Niestety nie potrafi dobrać fryzury do kształtu twarzy, ani dobrze wytłumaczyć co chce zrobić na głowie, w efekcie czekam aż odrosną mi włosy i będę mogła jakoś wyglądać. Nie powierzę już w tym salonie więcej moich włosów gdyż nie ufam, że wyjdę zadowolona. Mówiłam, że nie chcę bardzo krótko, Pani potwierdzała, że nie będzie, a efekt jest taki, że włosy są b.krótkie, nie układają się, na co Pani stwierdziła, że włosy trzeba przyzwyczaić do nowego układania. Może i trzeba, ale o takich kwestiach uprzedza się przed ścięciem a nie po. Dodam, że nieprzyjemnie się siedzi w salonie, gdyż brak odpowiedniej wentylacji sprawia, że jak się ma pecha i ktoś przyjdzie na paznokcie wącha się smród akrylu przez całą wizytę. Ceny jak w innych salonach więc tym bardziej oczekiwałam lepszej obsługi.