Najlepszy salon
Ostatnio miałam okazję skorzystać z zabiegu odżywienia włosów. Zabieg rewelacyjny. Miałam bardzo suche włosy. Fryzjerki doprowadziły moje włosy do ładu, co więcej dowiedziałam się też co jest przyczyną ich stanu. Dzięki temu nie muszę ich dalej katować nie wiedzą :) Wypiłam przy tym kawkę (na prawdę jak z kawiarni - polecam) oraz mogłam swobodnie porozmawiać. Fryzjerki do każdego podchodzą indywidualnie. Obserwowałam dziewczyny podczas pracy nie raz i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że zawsze doradzą. Klienci wychodzą z uśmiechem na twarzy. Bardzo gorąco polecam też odżywkę do włosów Revitalash. Nie wierzyłam, że takie cuda mogą coś zdziałać. Po 3 miesiącach moje nowo odrastające włosy mają już 3-4 cm długości :) Z uwagi na to, że zapuszczam włosy było mi ciężko pójść by podciąć końcówki. Każdy zna ten "fryzjerski centymetr" :) Jeśli boicie się, że stracicie przy podcinaniu końcówek rok zapuszczania włosów to polecam Wam ten salon. Tam końcówki to naprawdę końcówki. Zapuszczanie włosów staje się przyjemnością, a włosy wyglądają naprawdę zdrowo.