Salon godny polecenia (1) Jest to miejsce godne polecenia. Jedno z nielicznych, gdzie faktycznie klient... Magda polecam z zamkniętymi oczami:) (1) Korzystam z usług salonu już prawie rok (włosy i paznokcie - akryl). Jestem... Justyna Richert swojsko i ciepło jak w domu, profesjonalnie jak w najlepszych salonach (1) polecam ten salon nie tylko ze względu na profesjonalnie wykonane usługi,... Magdalena
Salon godny polecenia (1) Z usług fryzjerskich w salonie skorzystałam już 2-gi raz i po raz kolejny... Aldona Jurczyk ocena usługi (1) Trafiłam do salonu przypadkiem, ale wyszłam z niego bardzo zadowolona!... Alina Niemiec Salon, w którym czujesz się znakomicie (1) Dwa razy byłam klientką salonu. Wcześniej trafiałam do salonów, gdzie... Anna ;) (1) Mysle,ze moge sie okreslic mianem stalego klienta bo raczej nie zamierzam... Marzena Juszczak jestem mile zaskoczona :) (1) Szukałam w internecie salonu, gdzie mogłabym przedłużyć włosy....Szukałam,... Paulina Mechuła Studio Fryzur Elżbiety Pniewskiej - POLECAM ! (1) Skorzystałam z usług Studia i jestem bardzo zadowolona. Miła atmosfera +... Monika Pomorska-Reetz Polecam gorąco Studio Fryzur Elżbiety Pniewskiej (1) Byłam i skorzystałam z usług Studia Fryzur, obsługa przemiła, a przede... Karolina Spyra Aleksandra Barwicka - opinia (1) Byłam w salonie po raz pierwszy, po długich poszukiwaniach dobrego fryzjera i... Aleksandra Barwicka elzbieta pniewska (1) Konfortowa obsluga doswiadczonych fryzjerek, mila atmosfera, gwarancja na... edyta Najlepszy salon (1) Ostatnio miałam okazję skorzystać z zabiegu odżywienia włosów. Zabieg... Monika Siewert Fenomen (1) Ten luksusik na mej głowie, jest niezwykly kazdy powie! Młoda, starsza, pan... Ewelina Malowana Jedyny salon w trójmieście dla którego liczy się jakość nie ilość :))))) (1) Pragnę polecić Salon fryzjerski P. Elżbiety Pniewskiej z tego wzgledu, iż... Ania świetne miejsce (1) Czy znacie to uczucie kiedy do zakładu fryzjerskiego idziecie z niepewnością... Sylwia przedłużanie rzęs pani Maja (3) Wielokrotnie przedłużałam rzęsy i wcześniej byłam zadowolona. Niestety od... Iza Polecam (1) Jestem bardzo wymagającym klientem. Trzy lata temu trafiłem do Studia Fryzur.... Michał Najlepszy salon w Gdańsku!!! (1) Uważam ze salon jest na wysokim poziomie ;-) Justyna jest najlepsza fryzjerka... Anula!!!!!!!! ;) (1) skorzystałam z uslug tutejrzego salonu z polecenia i nie zaluje.Dobra,... M.