Najlepszy serwis jaki spotkałam
Po licznych naprawach przez pseudo fachowców (chociaż nazywają siebie fachowcami) przez przypadek trafiłam w internecie na firmę Pana Ostrowskiego. Ponieważ miałam pilnie do naprawy expres do kawy JURA SWISS MADE IMPRESSA S90 przy okazji pomyślałam , że dam do naprawy expres SAECO VIENNA SUPER AUTOMATICA, który pseudo fachowcy kazali wyrzucić mi na śmietnik. Stał sobie w piwnicy chyba z 7 lat. Pomyślałam, że jak ten fachowiec powie wyrzucić to go już wyrzucę. Nie ukrywami - zasugerowałam się opiniami na temat tej firmy.Ku mojemu ogromnemu zdziwieniu Pan Ostrowski powiedział,
że to "maszyna praktycznie nie do zdarcia" - naprawi. Jestem ogromnie zaskoczona postawą tego Pana. Jest super dobry w tym co robi, ale do tego bardzo miły i kompetentny. Wszystko załatwiłam na odległość (150km). Expresy używam w hotelu. Polecam usługi tego Pana, to prawdziwie złota rączka.
że to "maszyna praktycznie nie do zdarcia" - naprawi. Jestem ogromnie zaskoczona postawą tego Pana. Jest super dobry w tym co robi, ale do tego bardzo miły i kompetentny. Wszystko załatwiłam na odległość (150km). Expresy używam w hotelu. Polecam usługi tego Pana, to prawdziwie złota rączka.