Danuta Stradowska - ocena (1) Nie polecam! ArteCafe reklamuje się jako między inny autoryzowany serwis... Danuta Stradowska Lucyna Pyszynska - opinia (1) Profesjonalna miła i szybka obsluga,zarówno przez telefon jak i na... Lucyna Pyszynska Przemysław Praski - opinia (1) Skorzystałem z serwisu pogwarancyjnego ekspresu do kawy Jura. Usługa wykonana... Przemysław Praski
obsługa (1) Wcześniejsza opinia, jaką znalazłam w internecie, na podstawie mojego... Basia Arte Cafe (1) Super expresowa obsługa.Dziękuję i bardzo polecam. Jola Zakup ekspresu Jura Ena Micro 90 (1) Szczerze polecam zakup ekspresu w ArteCafe. Najpierw dopytali o kilka rzeczy,... Wojtek Polecam ale.. (2) Ostatnio odwiedziłam punkt na Morskiej w Gdynii, ponieważ planuje kupić... gosc naprawa saeco expres (1) Miałam okazję dzisiaj być w tym punkcie i powiem , że z tak fachową, szybką i... Sylwia Miejsce godne polecenia (1) Z czystym sumieniem polecam to miejsce jako serwis. Co do asortymentu, zakupu... gz Polecam ! (1) Profesjonalna obsługa, polecam wszystkim! Panowie bardzo pomocni, odrazu... Patrycja naprawa expresu Nivona ,rewelacja (1) Super serwis ,bardzo profesjonalna obsługa ,expresowa naprawa expresu 1 dzień... Kitosia Super (1) Popsuł mi się ekspres. Najpierw pomoc przez telefon, pomogło. Ale w ekspresie... Piotr polecam (1) Fachowe naprawy, przystępny cennik. Minus to czas oczekiwania na naprawę Przemek Naprawa ekspresu NIVONA 855. (1) Korzystałem z ich usług 2 razy. Rewelacja. Bardzo uprzejme i fachowe... Piter naprawa ekspresu (1) Najlepszy serwis ekspresów do kawy w Gdańsku pod każdym względem, szybka i... tadeuszk seaco (1) Bardzo mili i sympatyczni ludzie naprawdę potrafią pomóc gdy ma się problem z... PIOTR Naprawa ekspresu (1) Jestem bardzo zadowolony z miłej, profesjonalnej i niedrogiej obsługi.... Maciek Świetna obsługa. (1) Polecam, Panowie są wyrozumiali, pomogą nawet przez telefon. Szybka,... Gdańska Grupa Audytorów Polecam (1) Bardzo fachowy serwis. Miła obsługa. Podejście bardzo miłe , pomoc techniczna... Kerdej polecam (1) bardzo konkretnie, fachowo, bez naciągania- naprawa-ok polecam justyna