Super konkretnie! (1) Bardzo miły kontakt,zdalne pokierowanie czynnościami serwisowymi, a co... sieciech2@op.pl Najlepszy serwis jaki spotkałam (1) Po licznych naprawach przez pseudo fachowców (chociaż nazywają siebie... Aleksandra Super serwis- fantastyczna obsługa (1) Pan przemiły ,natychmiast mi pomógl naprawić usterkę w expresie . polecam... GOSIA
Fachowa pomoc (1) Zdecydowanie polecam, fachowa i miła obsługa. Pan u którego naprawiałem... Michał 77j Fachowo !!! (1) Przemiły Pan maprawił nam kombajn Delonghi w ramach gwarancji. Naprawa trwała... adam Szczerze polecam (1) Firma jest godna polecenia.W czasach dzisiejszych jest niewielu,którzy... Lidia Eliza - opinia (1) Zdecydowanie polecam:) Oddałam na Nobla dwa ekspresy, oba po naprawie... Eliza wysoka jakość usługi (1) Oddałem do naprawy 10 letni eksperes raczej dla spokoju sumienia i z... Piotr wspaniały fachowiec (1) Serdecznie polecam ten serwis. Pełen profesjonalizm. Pomoc uzyskałam na... Ewelina JEDNYM SŁOWEM POLECAM!!!! (1) ZEPSUŁ MI SIĘ EKSPRES. ZAWIOZŁEM GO DO SERWISU TAM OD RAZU NAWIĄZUJAC ROZMOWE... ŁUKASZ Polecam (1) Przyszedlem do serwisu z ekspresem, gdyż zablokowal mi się blok zaparzający w... Paweł Jagodzinski Szczerze polecam!! (1) Oddałam ekspres do naprawy w tym serwisie i już po 3 dniach otrzymałam... Asia Fachowcy jakich mało (1) Posiadam ekspres Saeco Royal Cappucino. Oddałem najpierw ekspres do innego... Andrzej P.