Najlepszy zakład fryzjerski w Trójmieście, bardzo profesjonalna i miła obsługa.

Największą zaletą tego miejsca jest ogromny talent Łukasza, który ma dar nie tylko do samego ścinania i farbowania włosów, ale także do odpowiedniego dobierania cięcia i koloru do osoby, kształtu twarzy, karnacji i osobowości. W żadnym z salonów fryzjerskich, z których wcześniej korzystałam, nie byłam tak profesjonalnie obsłużona i nie byłam tak zadowolona, jak jestem zawsze po wyjściu z Galerii Fryzur. Ceny są przystępne, a wystrój bardzo przyjemny. Na uwagę zasługuje także bardzo miła i profesjonalna obsługa, która zawsze służy fachowym doradztwem i miłą rozmową. Zdecydowanie polecam ten salon!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Najlepszy zakład fryzjerski w Trójmieście, bardzo profesjonalna i miła obsługa.

Prawda? Polecałam już mistrzostwo Pana Łukasza kilku koleżankom i wszystkie zadowolone. Kiedyś korzystałam z usług fryzjera, który tak obrósł w piórka i samozachwyt, że przestał słuchać klientek i zaczął stawiać na ilość zamiast na jakość usług. Pan Łukasz tego nie robi. Nadal poświęca całą uwagę tylko tej klientce, która akurat siedzi na fotelu. Nadal słucha uważnie, doradza i zadaje pytania co do pielęgnacji i stanu włosów. Jak na taką jakość usług, ceny naprawdę nie są wygórowane, tym bardziej, że zakład 'pracuje' na Goldwellu, więc warto wydać te kilka złotych więcej a być zadowolonym z koloru czy fryzury. W końcu żadna z nas nie chodzi do fryzjera co tydzień. Podoba mi się też to, że w Galerii Fryzur nie ma nerwowego pośpiechu, praca przebiega spokojnie i harmonijnie a panie asystentki ( uczennice?) są spokojne i grzeczne, dbają o samopoczucie klientek. Tylko tak dalej, Panie Łukaszu!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2