Galeria fryzur

Fryzjerzy

Gdańsk, marsz. Ferdynanda Focha 8/4

NIE polecam! (1) Zdecydowanie nie polecam! Fryzjer typu " wszystko wiedzący" bo przecież... Dorota Polak Buraczany mistrz? (3) Nigdy nie spotkałam się z tak nieprofesjonalnym podejściem do klienta.... Anna Najlepszy salon w Trójmieście (1) Nie ma lepszych. Profesjonalizm i bardzo miła atmosfera. Zawsze wychodzę... Kuba
Świetna atmosfera (1) bardzo miła obsługa, widać, że lubią to co robią. Przede wszystkim dużo się... nina Serdecznie polecam ten salon! (1) Nie muszę chyba nic dodawać - oceny mówią same za siebie :) Adam czuję, że będę wierna :) (1) Zależało mi, żeby znaleźć salon możliwie najbliżej domu. I mam - minutę po... sąsiadka Jestem zadowolona (1) Dzisiaj odwiedzilam salon Pana Lukasza. Wlosy mam bardzo zniszczone... Ania Idealny fryzjer (1) Wprawdzie, po pierwszej wizycie ściął mi 10cm, a nie 3 o które prosiłam,... Maria Polecam (1) Już drugi raz miałam koloryzację włosów i strzyżenie w tym salonie i jestem... Kasia pierwsza i ostatnia wizyta (2) Niestety, nie mogę podzielić tych zachwytów i żałuję, że skusiłam się... niezadowolona nie polecam (3) byłam u pana Łukasza zrobić farbe i naprawde się wściekłam gdyż efekt nie był... kaśka Gorąco polecam !!! (2) Pan Łukasz to najlepszy fryzjer z którego usług mogłam skorzystać. Pełen... Ania gosia - opinia (1) To byla moja pierwsza wizyta u pana Lukasza, ale na pewno nie ostatnia. Od... gosia Nie mogę się powstrzymać przed wstawieniem kolejnej pozytywnej opinii (1) Z panem Łukaszem "jestem" już od trzech lat. I, co najważniejsze, nadal mogę... Stała Klientka nie polecam (2) Tragedia , w dniu mojego wesela, przeprowadzano remont, przyszlam gotowa do... Mężatka Niezmiennie bardzo dobrze (1) Łukasz jest jedynym fryzjerem, który potrafi fachowo ostrzyc moje niesforne... L. Pierwsza liga (1) Salon w niczym nie ustępuje miejscom typu znane sieci fryzjerskie. Pan Łukasz... Irokez Najlepszy zakład fryzjerski w Trójmieście, bardzo profesjonalna i miła obsługa. (2) Największą zaletą tego miejsca jest ogromny talent Łukasza, który ma dar nie... Aneta S. Emilia - opinia (1) Jestem stałą klientką Łukasza od wielu wielu już lat. Nie wyobrażam sobie,... Emilia Pełen profesjonalizm! (1) Korzystałam już kilka razy z usług p. Łukasza i zawsze byłam bardzo... Anna