Bardzo polecam żłobek Pozytywka. Moja córeczka uczęszcza do niego od marca 2013 r. i jestem niesamowicie zadowolona. Już po krótkim czasie zauważyliśmy ogormny postęp oraz niesamowity rozwój dziecka. Mogę powiedzieć, że w momencie gdy moja córeczka rozpoczęła chodzić do Pozytywki w wieku 16 miesięcy była jeszcze "dzidzią" - czas, zajęcia, zabawa i nauka z żłobku sprawiły, że teraz jest już małą dzieczynką, która znakomiecie się rozwija i uczy nowych ciekawych rzeczy. Szczególną uwagę zwraca także czystość pomieszczeń znajdujących się w żłobku, urozmaicona dieta oraz przytulna i ciepła atmosfera, a także mały plac zabaw, który nzajduje sie w ogródku. Moja córeczka nauczyła się gryźć w żłobku, a wcześniej miała z tym bardzo duży problem. Jestem BARDZO ZADOWOLONA. Wszystkie Panie są bardzo miłe, dziecko zawsze jest czyściutko ubrane i zadbane, wesołe i usmiechnięte. W pozytywce bardzo podoba mi się także plan zajęć i program, który jest bardzo bogaty. Cieszę się, że moja pociecha będzie chodziła tam jeszcze ponad rok. Jeżeli kiedyś zdecydujemy się na kolejne dziecko, z pewnością zapiszemy je do Pozytywki.
Serdeczne podziękowania dla Pani Edyty oraz wszystkich "Cioć" :)