Super żłobek (1) Serdecznie polecam żłobek Pozytywka. Wspaniała, profesjonalna opieka.... A. O Pozytywce zawsze pozytywnie :) (1) Wspaniała energia, cudowne zajęcia tematyczne, eksperymenty, plastyczne i... Zadowoleni rodzice Żłobek godny polecenia! (1) Szczerze mogę polecić Pozytywkę. Żłobek jest bardzo dobrze wyposażony,... Gosia
Ciepło i profesjonalizm! (1) Na co dzień nie wystawiam opinii w internecie, ale dla Pozytywki robię... Emilia Polecam. Profesjonalna opieka w centrum Gdyni w rozsądnej cenie (1) Polecam wszystkim Pozytywkę. Obecnie uczęszcza do niej moja córka, wcześniej... Jarek Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki nad moim synkiem jaką ma w tej placówce od... mama 2latka NASZE POCIECHY W POZYTYWCE (2) Ocena żłobka - jest bardzo pozytywna. Uczęszczała tam dwójka naszych maluchów... Paweł, Kasia Pozytywnie w Pozytywce (1) Mieliśmy wiele obiekcji przed oddaniem naszej córki do żłobka, bo lepsza... Rodzice A. zadowoleni rodzice (1) Chciałabym potwierdzić, że Pozytywka zarówno jako punkt żłobkowy a potem... Larysa z Gdyni Bardzo polecamy (1) Od 10 miesięcy nasza córka chodzi do żłobka Pozytywka. Okres adaptacyjny na... Rodzice M godne polecenia i przedszkole i żłobek ! (1) Miałam okazję odwiedzić kilkakrotnie obie placówki w czasie pracy jak i "po... Asia Pozytywka - wspaniałe miejsce dla dzieci (1) Moja córeczka spędziła w Pozytywce tylko rok. Rok był udany nie tylko dla... aneta Szczerze polecam! (1) O 'Pozytywce' dowiedzieliśmy się od znajomych, którzy bardzo pozytywnie się o... Karolina (mama Tosi) Polecam :) (1) Nasz syn zaczął uczęszczać do Pozytywki gdy miał niespełna rok. Od samego... Aneta Pozytywka przyjazna dzieciom (1) Nasz syn rozpoczął swoją edukację w Pozytywce gdy miał 1,5 roku i od samego... Rodzice B i J - opinia (1) Witam! Arbitralnie i subiektywnie stwierdzam że Pozytywka jest zdecydowanie... B i J Lepiej trafić nie można! (1) Kubuś uczęszcza do żłobka prawie od roku i jeszcze nigdy nie zdarzyło się bym... Mama Kuby Najlepszy żłobek, jaki mogłabym wybrać dla swojego dziecka ! (1) Bardzo polecam żłobek Pozytywka. Moja córeczka uczęszcza do niego od marca... Mama Weronisi bardzo OK (1) Korzystamy ze złobka Pozytywka już 2 lata, córka jest zadowolona, rodzinna... Tata Klary Rodzic z Gdynia - opinia (4) Mogę powiedzieć tylko tyle- wielki zawód jeśli chodzi o Pozytywkę, której nie... Rodzic z Gdynia