Polecamy (1) Nasza córka uczęszcza do pozytywki od listopada 2012 r. Od pierwszego dnia... Karolina Polecam (1) Pozytywka to fajnie miejsce, z dobrą atmosferą i pomysłem. Moja córka bardzo... Mama Martusi "Pozytywka" i nasza pociecha (1) ... prawie dwa lata "razem" i po małym podsumowaniu jakie sobie ostatnio... Rodzice
Polecam :) (1) Żłobek prowadzony przez Panią Edytę polecili nam przyjaciele. Jest to... Joanna Mama 15miesiecznego malucha - opinia (1) Witam, polecam ten Punkt Opieki. Nasz 15miesieczny synek uwielbia tam... Mama 15miesiecznego malucha serdecznie i fachowo (1) Nasz syn Olek zaczął chodzić do Pozytywki gdy miał 10 m-cy. Od początku... Mama Olo Szczerze polecam! (1) Nasza córka trafiła do Pozytywki we wrześniu 2012 to miała 13 m. Od samego... Mama Leny Bardzo polecam!!! (1) Bez żadnych wątpliwości polecam wszystkim Pozytywkę! Nasza córka chodzi tam... Justyna polecam Pozytywkę (1) Jestem bardzo zadowolona z tego żłobka (a zanim podjęłam decyzję byłam w... Mama Mogę szczerze polecić (1) Polecam żłobek Pozytywka na ul. Hetmańskiej w Gdyni, do którego zawożę moją... Mama Natalki N. mama Ilona - opinia (1) Szukając opieki dla synka, początkowo nie braliśmy pod uwagę żłobków, ale na... mama Ilona Bardzo pozytywne miejsce (1) Nasza córka Róża spędziła w Pozytywce kilka miesięcy i cały czas miło... jola i jarek Polecam żłobek! (1) Moja córeczka uczęszcza do Pozytywki od początku istnienia tej placówki.... Sylwia Woźniak Wyjątkowe miejsce dla Twojego Kochanego Maluszka (1) Polecam wszystkim Pozytywkę. Miałam wiele wątpliwości oddając moje dziecko do... Zadowolona mama