Najleszy Ginekolog Gdynia

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Potrzebuje "Najlepszego" Ginekologa w Gdyni ;-)
Nie chce sama robić castingów, gdyż mnie na to nie stać.
Możecie mi polecić jednego z najlepszych. Potrzebuje dlatego, iż starciłam dwie ciążę ( w tym jedna pozamaciczna) i na trzecią porażkę nie mam już ani siły ani zdrowia ani czasu.

Proszę o pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Najleszy Ginekolog Gdynia

ja chodze do piatkowskiego ponoc dobry,mam problemy z zajsciuem w ciaze na razie jeszcze efektow brak ale ponoc facet zna sie na rzeczy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja chodze do dr.Adama Żółłtowskiego i jestem b. zadowolona zreszta jak wszystkie jego pacjentki, przyjmuje na ul Romanowskiego i za calosciowa wizyte bierze 100 zl

ale pytanie czy mialas jakies problemy, bo jesli nie ma sie problemow z zajsciem w ciaze i ciaza przebiega bez komplkacji to kazdy lekarz bedzie ok

podacz tej ciazy mam dosc sporo problemow i zawsze moglam liczac na mojego lekarza dzwoniac do niego nawet w nocy. Poczytaj sobie opinie w internecie. Takich pacjentek jak Ty to ma duzo.

Dla mnie najlepszy na świecie Wojciech Śliwiński mieliśmy ogromny problem z zajściem w ciąży przez 5 lat trafiliśmy na tego lekarza i dziś mamy 5 m-cznego najukochańszego aniołka na świecie polecam bardzo!

gosia, czy Śliwiński przyjmuje gdzies poza Gametą?

ja z calym sercem polecam dr Grzybowska Agate, przyjmuje na dabrowie i chyba gdzies na legionow..ja mialam tak zaburzone cykle, brak owulacji..na fundusz do niej chodzilam, za darmo mialam podczas cyklu 3 usg bo obserwowala jajeczko, dala leki i za drugim razem zaszlam w ciaze- w drugim cyklu, jak sie za mnie wziela:)

Wiem że pracuję w szpitalu w Redłowie

Moim zdaniem najlepszy jest Krzysztof Maciejewski

Ja sama nie wiem co już począć ( najlepiej bobasa)
W każdym razie czy mam problem z zajściem - dwa razy już byłam w ciąży, jedna i druga z długim staraniem. Teraz został mi tylko jeden jajowód i nie mogę popełnić kolejnego błędu, gdyż podobno spore mam znowu spore szanse na pozamaciczną.
Własnie a dr.Śliwiński przyjmuje gdzieś poza gametą??

Piatkowski, w ciągu roku przeszłam przez kilka gabinetów i w końcu trafiłam na kogoś skrupulatnego i zaangażowanego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ech, każda poleca kogo innego..
Bo tak de facto każda ma inne środki finansowe, inne potrzeby i wymagania..
Jakby był jeden, dwóch byłoby łatwiej, a tak to się człowiek buja, od jednego do drugiego..

Bombelkowa masz rację, ale zawsze czyjaś wypowiedź może choć odrobinę komuś pomoże

balbinka a dalabys mi na miary do siebie na maila, ja tez chodze do piatkowskiego i mialbym klika pytan dziekuje

bylebys nie szła do Utkiewicza :P to na pewno :]

Ja bardzo polecam dr Skweresa z Gamety, specjalizuje się właśnie w "trudnych przypadkach" jest świetnym lekarzem a przy tym to bardzo miły człowiek.
Ja byłam super zadowolona z wizyt u niego, zresztą jak zobaczysz opinie o nim w internecie to jeden z niewielu ginów, który ma tyle pozytywów http://www.znanylekarz.pl/tomasz-skweres/ginekolog-endokrynolog/gdynia

Ja rowniez polecam dr Skweresa z Gamety,świetny lekarz.Pomógł nam bardzo.Staralismy sie o dzidzie i chodziłam do roznych lekarzy.Dr Skweres wiedziałw czym rzecz i dobrze pokierował a teraz dzidziulek sobie spiulka w drugim pokoju :).polecam

Ja również polecam dr Skweresa.

Inne tematy z forum

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

W góry pociągiem - gdzie? (50 odpowiedzi)

Mam pytania do bardziej doświadczonych turystów. Gdzie najlepiej wybrać się z dzieckiem na...