Jestem wielką fanką sushi, więc postanowiłam sprawdzić również Sushi n You, które kusiło niewygórowaną ceną. Niestety szybko dotarło do mnie dlaczego cena taka niska - ich sushi jest po prostu słabe...
Zamówiłam kilka różnych rodzajów i smaków, już na wstępie okazało się że nie mieli składników na dwa rodzaje które wybrałam, a kiedy jedzenie przyjechało (zamawiałam z dowozem) okazało się, że wszędzie jest tak nawalone wasabi, że nie dało się rozróżnić innych smaków, a ja jeszcze jakiś czas po skończeniu kolacji miałam palące uczucie w ustach. To fakt, że ja po prostu nie lubię ostrych potraw, ale wasabi jest często używane jako dodatek w sushi i nigdy mi to nie przeszkadzało. Natomiast tym razem pierwszy raz zdarzyło mi się nie zjeść do końca tego co zamówiłam, a bynajmniej nie byłam syta. Za to zaczęłam się zastanawiać, czy przypadkiem nie próbują w ten sposób ukryć jakiegoś nieświeżego składnika. Na szczęście nie miałam po ich jedzeniu żadnych przebojów żołądkowych, ale niesmak pozostał.
Byłam już gościem naprawdę wielu Trójmiejskich knajp z Sushi i niestety Sushi n You zajmuje u mnie ostatnie miejsce.