Wystrój nie przekłada sie na tak dobre sushi . (1) Przechodząc ulica zauważyłem bar sushi zaskoczyło mnie, gdyż nie wiedząc, iż... Grzegorz masakra!! (1) Jako fani i entuzjasci sushi postanowilismy z chlopakiem sprawdzic ta knajpe... pysio Bez szału (1) Biorąc pod uwagę ilość istniejących miejsc w których można zjeść sushi, to to... Minia
Tanio, lecz niesmacznie ! (1) Gruper masakra....Przyszłam ze znajomymi, za te 99zł wolała bym zjeść mniej,... Koneserka Sushi Najsłabsze sushi w Trójmieście (1) Jestem wielką fanką sushi, więc postanowiłam sprawdzić również Sushi n You,... Truśka ulubione sushi w Trójmieście (1) Przesympatyczna obsługa, która zawsze wychodzi klientowi naprzeciw, świetne... Clio Marta - opinia (1) Zupa niedobra zaś sushi takie sobie.Za to wystrój lokalu bardzo ubogi,brak... Marta Uwielbiam! (1) Jako umiarkowana entuzjastka sushi muszę powiedzieć, ,że JESTEM ZACHWYCONA!... JAgula Bardzo, na prawde bardzo sie popsuli (1) Co jakis czas odwiedzialam Sushi and you. Zwykle bylo pysznie, a ostatnio po... Zawiedziona klientka Oszukaństwo (3) Tak się nie postępuje!!!! Ogromnie nie polecam zakupów grupowych w tej... zniesmaczona Ku przestrodze (3) Nie było mi dane spróbować sushi z Sushi and You. Wykupiłam grupon (zestaw 60... Monika Wspaniałe sushi ale niestety nie do zjedzenia w lokalu.. (1) Rewelacyjnie przygotowane sushi - zestaw z citeam i w 3 osoby nie dałyśmy... ddd Pysznie i tanio z gruponu :) (1) Skorzystałam z oferty wystawionej przez lokal na gruponie i się nie... Agnieszka Warto skosztować (1) bardzo dobre sushi w przystepnej cenie. Barowa atmosfera podobno jak w... Kochankowie :) dobree (1) Bardzo mi smakowało :) Jedzonko pierwsza klasa!! Na pewno wrócę po jeszcze!! :) Julianna Karo - opinia (1) Bardzo dobre jedzonko, naprawdę polecam. Sushi jest świeże i naprawdę pyszne.... Karo warte zastanowienia, warte sprawdzenia (1) skorzystaliśmy w ostatni wtorek z citeam'a na zestaw sushi. od wejścia... Paweł Dobra jakość w ceni, która nie rujnuje portfela:) (1) Jadłam zestaw sushi i zupę tom yum. Sushi świeże i smaczne, a zupa tom yum... Ewa Pysznie za przystępną cenę! (1) Dzisiaj byłam w Sushi&You drugi raz. Pierwsze wrażenie było przykre - zapach... Ania do zatanowienia się (2) Kilkakrotnie braliśmy zestawy sushi,lub np.kurczaka teriaki z dostawą do... p