Tragedia (3) Nic dodac nic ujac,wystroj bez komentarza, jedzenie tragedia,polecana zupa... Natalia Dobre - jak za taką cenę (1) Z oferty restauracji korzystałam raz w lipcu 2012. Wykorzystałam do tego celu... Nadzieja nie polecam (2) Na tle trójmiejskich knajp oferujących sushi Gdyńska knajpa moim zdaniem... Kams
Szczerze polecam dla smakoszy świeżęgo i pysznego sushi. (1) Kilka razy już zamawiałem w SNY zestawy sushi na wynos. Zawsze byłem bardzo... Przemek Ok.Polecam (1) Miłe zaskoczenie, naprawdę dobre sushydło ;) Lokal niewielki, ale są stoliki... Max PORAŻKA (7) Czytając te opinie poniżej mam wrażenie, że ludziom w jedzeniu sushi... Kasia Rewelacja (2) Sushi jem już od kilku lat zarówno w sushi barach jak i robione w domu.... Małgorzata z*******e jedzonko (1) Witam wszystkich ostatnio mój znajomy polecił mi żebym wybrała się na... NATALIA Gorąco polecam ;) (1) Korzystałam z wielu barów sushi, jednak jeśli chodzi o wykonanie, jakość... Agnieszka K podróbka i nie tania (2) strona pokazuje ,że to wszystko jest smaczne ale wykonanie -marne. Zimno w... Krystina Polecam ale tylko na wynos (2) Jedzenie bardzo smaczne ale klimat lokalu (wystrój i "drąca się" VIVA) nie... KJ Na telefon z Citeam (2) Zamawiałem przez telefon, więc o obsłudze mogę się wypowiedzieć jedynie pod... Miś bardzo dobre sushi (1) Nie spodziewałem się super hiper fajerwerków a tymczasem naprawdę niezłe... Tomek Gorąco Polecam!!! Zaje***smaczne:-) (5) Korzystając kilkakrotnie-nigdy się nie zawiodłam. Sushi na wysokim poziomie.... Monika Super, polecam gorąco!!! (1) W sobotę pierwszy raz korzystaliśmy z oferty Sushi and You i na pewno nie... Dorota pycha (1) bardzo dobre sushi,świeże a to ważne gdy jemy surowe ryby,miła obsługa,lokal... ula SUPER!!!! (1) Również realizowałam grupona ze znajomymi i polecam gorąco to miejsce. Jadłam... ja Menu wigilijne. (2) Nie byłem w lokalu, lecz skusiłem się na ofertę grouponu - 6 dań po dwie... Olek2 warto! (1) Byliśmy dziś na kolacji z groupona i nie zawiedliśmy się, duży zestaw różnego... pablo Polecam (1) Polecam ten przylądek Sushi. Skorzystałam z kuponu Groupoon za 99 zł, wartość... Ewa & córuś