wyroby sushipodobne (2) Zachęcony większościa opinii pozytywnych zamówiłem większy zestawik i ...Nie... sushijad Zdecydowanie polecam! (1) Dobre Suhi, sprawnie dostarczone do domu. Bardzo dobry stosunek ceny do... BM Pycha! (1) Wspaniałe smaki! W wielu miejscach jadłam sushi, od wczoraj Sushi and You... Gosia
jedno z najlepszych sushi w 3-mieście (1) jakość potraw na najwyższym poziomie zarówno jeżeli chodzi o smak jak i... phife99 Super!! (1) Po wizycie w Sushi And You jestem pod ogromnym wrażeniem jakości do ceny.... Natalia Dobre Jedzenie (1) Sushi masterzy wiedzą jak dotrzeć w kubki smakowe klienta, znajome twarze z... Karolina Bardzo przyjemnie zaskoczony. (1) Pierwszy raz sushi oraz pierwszy raz w tym lokalu. Polecam dla wszystkich... Sebastian TO SIE NAZYWA JAKOŚĆ (1) Bardzo dobra jakość,w przystępnej cenie,obsługa bardzo miła,pomieszczenie... Radek EMP - opinia (1) W lokalu znajdują się dwa stoliki pokryte niezbyt atrakcyjnym obrusem w... EMP najlepsze ceny jakie widzialem w zyciu (1) maly lokal,fajny klimat,najlepsze sushi w zyciu,ceny mega.mega przyzwoite. W... Daniel Polecam serdecznie (1) Bardzo mila alternatywa dla innych gdynskich "suszarni". Bardzo duzy wybor... Fanka sushi