Małgorzata - opinia (1) Bardzo smaczne jedzonko. Oprócz naleśników mają pyszne domowe zupy i dania... Małgorzata Kapitalne miejsce na lunch w pracy (1) Od niedawna pracuję w jednej z firm w tym kompleksie i muszę przyznać, że tak... Piotr L Wygórowana cena za mierną jakość. (2) Jeśli chodzi o smak nic specjalnego. Naleśnika z jagodami nie chciały jeść... MJP
Naprawdę polecam (1) Zazwyczaj tego nie robię, ale musiałem podzielić się swoją opinią na temat... Kazimierz Kęsowski Tak sobie (1) Wszystkie naleśniki smakują tak samo. Te z dodatkami typu syrop klonowy,... Mimi Świetne jedzenie (1) W Bluszczu jadam średnio dwa razy w tygodniu i muszę przyznać, że jeszcze ani... Adrian Rewelka!!!!! (1) Fantastyczne naleśniki ,szczególnie polecam z Nutellą i Bananem .Najlepsze... Ania Biuro Smacznie :) (1) Odkąd zjadłam naleśnika z bananem, miodem i czekoladą rozumiem powiedzenie... monika Fajnie, fajnie (1) Fajnie zrobiony lokal z przesympatyczną obsługą i nowoczesnym jedzonkiem.... Włodek superrrrr!!! (1) Super!!! Moi Drodzy,świetnie się spisujecie smaczne jedzonko i wszystko... pelasia bardzo fajny klimacik, obsługa i jedzonko (1) Do baru Bluszcz wyskakuję czasami w porze lunchu. Menu urozmaicają zupy dnia,... zadowolona klientka WOW!!! (1) Bardzo okrojone menu ale jakość SUPER!!! Fajne miejsce na lunch w pracy.Polecam Kamil petarda (1) Jem w Bluszczu od początku jego istnienia i zawsze jest petarda, zawsze... P Kot No, za smaczne to to nie było (1) Zamówiłem dzisiaj naleśnik z miesem z nowo znalezionej naleśnikarni -... Vran Zaskakująco pożądny lokal (1) Jestem szczerze zaskoczony poziomem tego nowego lokalu. Miałem okazję... Robert Leszcz