Przychodziłem tam z dziewczyną już od kilku lat. Było to "nasze" ulubione miejsce. Przystępne ceny jak na studencka kieszen, bardzo ok smakowo, kameralnie.
50-70% naszych posiłków na mieście konczylo się w Naleśnikowie.
Jedyne co mogę powiedzieć to to, że z miesiąca na miesiąc jest tam coraz gorzej.
Możliwość przygotowywania jedynie 2 naleśników jednoczesnie, nawet na tak niewielki lokal, to zdecydowanie za mało.
45min-godzinny czas oczekiwania na danie to norma przy jednoczesnym braku jakiejkolwiek informacji, że tak długo bedzie trzeba czekać;
Jakość serwowanych posiłków pogarsza się stale z upływającym czasem. Dla przykładu "łosoś" uzywany do przygotowywania naleśników w Naleśnikowie to jakaś kpina i najwyższy poziom żenady;
Aha, ostatnio też podniesli ceny do poziomu ok20zł/porcja. W tej cenie zdecydowanie wole iść do 'normalnej' restauracji.
Ostatnio, po niesamowicie nieudanym obiedzie, obiecałem sobie, że więcej tam moja noga nie stanie. Postanowilem dać im ostatnią szanse, chyba z sentymentu - źle zrobiłem.
Stracili 2 stałych klientów i całą masę naszych znajomych którym jak tylko mogę - odradzam.
Serdecznie nie polecam. Zdecydowanie lepiej wybrac się do lokalu nieopodal.