Kolejne meble, kolejny raz 100% zadowolenia (1) Witam, Ponownie miałem przyjemność skorzystania z usług Pana Adama. Jak już... Piotr Rzetelna robota (1) Profesjonalnie, szybko i bezproblemowo. Meble do kuchni i zabudowa w pokoju... Monika Profesjonaliści (1) Długo by można się rozpisywać na temat pana Adama i Sławka. Wystarczy jedno... ZADOWOLONA
POLECAM! (1) Naprawdę na medal! Niskie ceny, wysoka jakość, a do tego: fachowość,... Alicja Solidna ekipa! (1) Ekipa solidna i godna polecenia! Działają szybko i sprawnie. Otwarci na... PauluS Czysto, solidnie, w terminie-polecam serdecznie! (1) Zabudowa kuchni wraz z nietypową spiżarnią wg oryginalnego projektu firmy... Anna Polecam (1) Szybko, sprawnie i solidnie. I bardzo czysto. Pełen profesjonalizm! Robili... Alicja Meble na wymiar godne polecenia (1) Jeżeli szukacie Państwo firmy, która projektuje i wykonuje meble na wymiar... Sopocianka Absolutny Profesjonalizm!!! (1) Wspaniałe doradztwo i wyczerpujące odpowiedzi na wszystkie pytania, wszystko... Aneta Oby więcej takich Firm! (1) Z usług firmy NA MEDAL korzystałam kilkakrotnie i każdorazowo był to... AMR Polecam (1) Polecam firmę na Medal - terminowo, solidnie, w dobrej cenie Szafa w... Maria M. Namedal ocena usług z których osobiście korzystałam (1) Polecam firmę Namedal dla osób które wiedźą czego chcą i dla tych nie do... K.H. super (1) Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi. Kuchnia dokładnie taka, jaką... Janek Oto są prawdziwi Mistrzowie (1) Nie wszyscy, którzy mają dobre narzędzia czy materiał do obróbki są mistrzami... Tomasz Piotr Profesjonalizm w dosłownym tego słowa znaczeniu (1) Super zabudowa szafy wykonana profesjonalnie i szybko . Polecamy wszystkim... Michał Szafy, zabudowa sypialni (1) Dwie szafy oraz szafki wykonane solidnie, dokładnie tak jak sobie... Lukasz Profesjonalizm !!!! (1) Polecam w 100% Zabudowa została wykonana według naszych wymagających... Wojtek Sopot Super meble w niskiej cenie! Polecam! (1) Super meble w niskiej cenie! Polecam! Szybko, sprawnie i tanio. Maciej Profesjonalizm i pasja (1) Z czystym sercem polecam firmę. Panowie od pierwszego spotkania dali sie... WOJCIECH Grzegorz Wrzeszcz - opinia (1) W dzisiejszych czasach każdy się uważa za "fachowca"... My z mężem... Grzegorz Wrzeszcz