Dla wszystkich, którzy ostatnio uwierzyli w "biegacza, który przypadkowo wpadł na jedną z dziewczyn", facet zaatakował dzisiaj ponownie. W tym samym miejscu i o przybliżonej godzinie.
Potwierdzam ta informacje. Uciekał w stronę Banina. Sprawdza zgłoszona na policję, podobno tych spraw zgłoszonych jest już kilka. Proszę na siebie uważać. Ludzie to nie żarty.
Jak się idzie na peron z banina jest kawałek gdzie jest ciemno i miedzy 19 a 20 a 15min temu zaatakował przed sklepem polka, szukają ja osoby trzecie, mamy nadzieję że policja jest w pobliżu
Słyszałem też że przed chwilą zaczepił też kogoś przy zabce. Nie wiem ile w tym akurat w prawdy. Ale to zdarzenie przy polce jest prawdziwe. Mam nadzieję że monitoring pomorze.
Policji nie widziałam nigdzie. Chyba,że są po cywilnemu. Rysopisu też nie znamy. Zapewne nie poznamy, bo policja nie podchodzi do tego poważnie. Tylko o kolejnych napadach dowiadujemy sie. Ktoś ma inne spostrzeżenia?
Pierwsza napasc byla kolo PKM . druga napasc byla na przystanku kolo kosciola . Facet niski , przy sobie w czarnym dresie czapka z daszkiem okolo 160cm wzrostu
Nikogo nie zgwałcił ale możliwie, że jak dzieci będą wracać ze szkoły to może porwać i nie wiadomo co może zrobić. Proszę nie pisać czegoś czego nie wiecie.
Potwierdzam też widziałem czarną wołgę. Faktycznie nie siedział tam tylko kierowca. Uwaga napastników było dwóch. Biegali po wołdze. Raz jeden raz drugi. Za nimi jechał zaporożec, w którym jechało 7 osób uwaga był niebieski. Nie zdążyłem spisać tablic rejestracyjnych tak szybko biegli.
Dajcie spokój temu gościowi od samochodów.
Jest to osoba chora psychicznie. Ciężki temat dla najbliżej rodziny. Nawet Niewiesz jaką tragedie przeżyli a już łatka popaprańca i najlepiej gwałciciela.
Najpierw było, że zaczepia dziewczyny, za chwilę że gwałciciel, później że dzieci porywa, a teraz że jeszcze samochody niszczy. Zaraz będzie, że jeszcze kapustę kradł z pola i to na pewno ten, który 90 km/h Pszenną jeździ.
Ludzie co się z wami dzieje?! Nic dziwnego, że w tym kraju tak szybko i tak często dochodziło do pogromów. Dajcie działać policji!
Jeżeli zaczepia kobiety to niech to zgłaszają na policję... Jeżeli on zaczepia a nie jest zgłoszone to nie miejcie pretensji, ponieważ policja nie wiem w tym momencie czy nadal się porusza po baninie czy gdzieś indziej.
Odnośnie Policji, proszę nie mówić że Funkcjonariusze nic nie robią i że ich nie ma, patrole są wzmożone na Rolniczej, Siódmym Niebie i generalnie po tej części Banina. Żeby to podkreslic, dziś widziałem radiowóz (koło 14-15) jadący z Rolniczej na Pszenną w stronę Algidy)
Chciałem kupić działkę w babunie bo blisko do miasta itp ale czytając to forum stwierdzam że to niezły psychiatryka to całe Banino, czy są tam normalni ludzie? Czy można tam żyć bezpiecznie? Czy to zlepek
Ja bym się nie kierowała wyborem miejsca do życia ludźmi z forum. Co sieją to zbiorą. Proszę się kierować sercem A rozum niech siedzi cicho w takich decyzjach. To Pani ma być szczęśliwa i żyć w zgodzie z miejscem który wybieramy. A ludzie przychodzą i odchodzą. Poprostu nasza przestrzeń sama się oczyszcza z tego co nam nie służy. Tutaj na forum dużo piszą ale czy tak myślą??? Tego nie wiem. Jedno jest proste muszą wziąść odpowiedzialność za wszystko co robią. Pani życzę dużo zdrowia i szczęścia:) ja jestem z Banina. Mieszkam tu pół roku i jest cudownie mimo różnych problemów jak tu piszą. Ale dla chcącego nic trudnego:) pozdrawiam i życzę wyboru prosto z serca