Napoje

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Słuchajcie, szczególnie już Poweselni Małżonkowie, ile liczyliści soków, wody itp na osobę. dziś jedziemy na zakupy i nie wiem ile kupować. Czy cole, fante itp też kupowaliście?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Napoje

No proszę, nie bądzcie tacy... Podzielcie się doświadczniami

My mielismy wesele i poprawiny. Wesele było na 100 osób. Kupilismy 105 l niegazowanych. 100l coli i po 20 l mirindy i 7up, no i jeszcze 40l wody. Niegazowane wszystkie zeszły (w czasie wesela obawialismy sie, że nie starczy ale było na styk). Gazowanych zostało dość duzo. Więc wynika z tego, że ludzie pija najchetniej niegazowane. Gazowane zwykle dzieci. To zalezy tez od pogody. My mielismy wesele 24.04 i było dość chłodno.

My mieliśmy 2,5 l. soków na głowę do tego dokupiliśmy po jednej 0,5l. wodzie gazowanej i niegazowanej i trochę coli, ale nie pamiętam niestety ile.

w moim lokalu na szczęscie jest woda mineralna bez ograniczeń, oraz po litrze soku na osobę

teraz pozostaje mi tylko czekać na kolejny rzut Bolsa z Colą gratis i po sprawie ;)

Ciężko przewidzieć w czym będą gustować twoi goście dlatego musisz zabezpieczyć zarówno soki , wody i napoje gazowane.Razem wszystkiego od 1,5 do 2l na osobę.Nie kupuj n\g napojów tylko soki.Gazowane muszą być 0,5l lub 1l większe zrobią ci stół w stylu remizy.

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (220 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...