Naprawa 2 wgniotek parkingowych w Hondzie Jazz
Szukając na wyszukiwarce firmy z trójmiasta zajmującej się naprawą wgniotek parkingowych i po gradobiciach natknąłem się na S-Plus w Sopocie. Umówiłem się na następny dzień po uzgodnieniu ceny (150 zł za 1 wgniotkę). Gdy trafiłem do biura, miły Pan przyjął zlecenie, poprosił o kluczyki i zajął się pojazdem. Po ok pół godzinie pobytu w poczekalni biura, przy kawie, telewzj, w miłej atmosferze, Pan przyszedł i oznajmił zakończenie naprawy. Zeszliśmy do samochodu i okazało się, że jedna wgniotka jest usunięta idealnie a druga tylko częściowo, bo była na przetłoczeniu drzwi przednich(bez malowania w tym miejscu lepiej by się nie dało). Jakie było moje pozytywne zaskoczenie, gdy Pan mi oznajmił że skoro nie zrealizował w 100% zlecenia to za usługę nic nie płacę. 33 lata jeżdżę samochodem, z różnych warsztatów korzystałem, ale z takim podejściem do klienta się nigdy nie spotkałem. Z wykonanej naprawy jestem bardzo zadowolony i na pewno w przyszłości będę korzystał z ich usług. Osobiście polecam.