DawidS - ocena (1) Rzetelnie, uczciwie. Ze świecą szukać takich rzemieślników. DawidS Adam - ocena (1) Skorzystałem z usług naprawy instrumentów u Pana Kazimierza i jestem bardzo... Adam Barbara - ocena (1) Jeśli szukasz sprawnej, a co najważniejsze solidnej naprawy swojego... Barbara
Elvin - ocena (1) Mistrz jest Mistrzem!!! Dostał ode mnie do naprawy unikalne, oryginalne... Elvin Krystian - ocena (1) Człowiek o dobrym i wielkim sercu, znający się na swoich fachu,... Krystian Tomasz Ostrowski - ocena (1) Przyjechaliśmy do Pana Kazimierza z klarneten byliśmy tam po raz pierwszy,... Tomasz Ostrowski Wincenty - ocena (1) Pan Kazimierz ekspresowo naprawił mój saksofon, na oryginalnych częściach.... Wincenty Karolina - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Pan Kazimierz wykonał naprawę fletu poprzecznego w... Karolina Waldemar Runtz - ocena (1) Firma Pana Kazimierza to wieloletnie doświadczenie, kompetencja, rzetelność,... Waldemar Runtz Cezary - ocena (1) Profesjonalnie i szybko! Po konserwacji mój klarnet naprawdę zaczął pięknie... Cezary instruktor muzyczny z Brus - ocena (1) Profesjonalista w każdym calu, naprawiony saksofon przekroczył moje... instruktor muzyczny z Brus Marcin Klarnecista - ocena (1) Pan Kazimierz jest genialnym fachowcem, chętnie dzieli się wiedzą odnośnie... Marcin Klarnecista Marcin Tromba - ocena (1) Pan Kazimierz jest mistrzem w swoim fachu. Wgniecenia na rurkach zostały... Marcin Tromba Katarzyna - ocena (1) Trąbka jak nowa po odbiorze- ekspresowe wykonanie. Człowiek z pasją. Katarzyna Flecistka - ocena (1) Usługa wykonana bardzo szybko , sprawnie oraz solidnie , jeszcze raz dziękuję Flecistka Daniel Juchniewicz - ocena (1) Zdanie ,,niemożliwe załatwiamy od ręki a na cuda trzeba chwilę poczekać" u... Daniel Juchniewicz Natalia - opinia (1) Współpracujemy z panem Kazimierzem od dawna, jesteśmy bardzo zadowoleni z... Natalia Adam - opinia (1) Jestem zachwycony naprawą mojego saksofonu tenorowego. Został zgnieciony i... Adam Selmer Reference po przejściach (2) Mój alt Selmer Reference miał w zasadzie nie przejścia ale przeloty... Po... Wojciech Adams (1) Polecam serwis . Mistrzostwo przez duże M.Dziękuję bardzo jeszcze... Dariusz Gendzierski