instruktor muzyczny z Brus - ocena (1) Profesjonalista w każdym calu, naprawiony saksofon przekroczył moje... instruktor muzyczny z Brus Marcin Klarnecista - ocena (1) Pan Kazimierz jest genialnym fachowcem, chętnie dzieli się wiedzą odnośnie... Marcin Klarnecista Marcin Tromba - ocena (1) Pan Kazimierz jest mistrzem w swoim fachu. Wgniecenia na rurkach zostały... Marcin Tromba
Katarzyna - ocena (1) Trąbka jak nowa po odbiorze- ekspresowe wykonanie. Człowiek z pasją. Katarzyna Flecistka - ocena (1) Usługa wykonana bardzo szybko , sprawnie oraz solidnie , jeszcze raz dziękuję Flecistka Daniel Juchniewicz - ocena (1) Zdanie ,,niemożliwe załatwiamy od ręki a na cuda trzeba chwilę poczekać" u... Daniel Juchniewicz Natalia - opinia (1) Współpracujemy z panem Kazimierzem od dawna, jesteśmy bardzo zadowoleni z... Natalia Adam - opinia (1) Jestem zachwycony naprawą mojego saksofonu tenorowego. Został zgnieciony i... Adam Selmer Reference po przejściach (2) Mój alt Selmer Reference miał w zasadzie nie przejścia ale przeloty... Po... Wojciech Adams (1) Polecam serwis . Mistrzostwo przez duże M.Dziękuję bardzo jeszcze... Dariusz Gendzierski Na kłopoty Czarnecki (1) Tuż przed wyjazdem na konkurs fletowy Pan Czarnecki od ręki naprawił usterkę... Marta Znakomity serwis instrumentów dętych (1) Starannie wykonany serwis i przegląd fletu poprzecznego, terminowość (a nawet... flecistka