Naprawa lodówek, zamrażarek

Naprawa i serwis AGD

Sopot, Henryka Sienkiewicza 23

Wiktoria - ocena (1) Przemiły Pan przez telefon wyjaśnił i udzielił wskazówek jak poradzić sobie z... Wiktoria Mariusz - ocena (1) Cenne wskazówki przez telefon plus przemiła rozmowa i umówione spotkanie ,... Mariusz Józef - ocena (1) Uzyskałem bardzo wyczerpującą informację na temat mojej zepsutej lodówki.... Józef
Natalia - opinia (1) Jestem pod wrażeniem miłego Pana z Sopotu! Dziękuję pięknie za telefoniczne... Natalia Kasia - opinia (1) Całkowicie się zgadzam z opiniami wystawionymi wcześniej. Pan udzielił mi... Kasia Dorcia - opinia (1) Super fachowiec, diagnoza trafna została udzielona przez telefon.... Dorcia Marcin - opinia (1) Duża dawka wartościowej wiedzy i zaangażowania przez telefon. Niestety nie... Marcin Bartosz T - opinia (1) Rewelacyjna jakość obsługi u podejście do klienta. Bartosz T Urszula Dziuba - opinia (2) Przemiły i kompetentny pan , udzielił mi porady przez telefon . Okazała się... Urszula Dziuba Bartek - opinia (1) Świetna osoba, fachowiec z dużym doświadczenie, nie nakręca tylko diagnozuje,... Bartek Daniel s - opinia (1) Świetny fachowiec, konkretnie i bez naciągania. Polecam Daniel s kasia - opinia (1) Super fachowiec, udzielił bardzo szczegółowych porad przez telefon, na pewno... kasia Profesjonalista (1) Właściwa diagnoza i bez naciągania. Niestety nie opłacało się reanimować... Jacek polecam (1) bardzo polecam przez tel pan mi udzielil diagnoze która była trafna.pozdrawiam czekoladka POLECAM (1) Dostałem odpowiedź na swój problem przez telefon, oraz od razu doradzono mi... Patryk Super fachowiec (1) Przez telefon udzielił mi wielu cennych rad ,bez naciągania i wymyślania... Kasia Uczciwi i fachowi (1) Od ręki po opisaniu problemu dostałam informacje o możliwych typach awarii... Martyna Kuźma Polecam (1) Solidnie, w przystępnej cenie i przede wszystkim profesjonalnie! Polecam... Kasia