Naprawa lodówek, zamrażarek

Naprawa i serwis AGD

Sopot, Henryka Sienkiewicza 23

Mariusz - ocena (1) Moja lodówka dostała drugie życie, a ja zaoszczędziłem sporo nerwów. Mariusz Eduard - ocena (1) Jestem pod wrażeniem. Zadzwoniłem do Państwa, żeby się umówić na diagnozę... Eduard Barbara - ocena (1) szybka akcja i wszystko w sam raz Barbara
Jakub - ocena (1) Polecam każdemu, kto szuka solidnej naprawy Jakub Małgorzata - ocena (1) Sprzęt działa jak nowy, a ja odzyskałam spokój ducha Małgorzata Assss - ocena (1) Zadzwoniłam do Pana i od razu po wywiadzie, miałam postawioną diagnozę dot.... Assss Ewa - ocena (1) Bardzo dziękuję Panu za konsultację i doradztwo. Pan jest rewelacyjny. Bez... Ewa Wiktoria - ocena (1) Przemiły Pan przez telefon wyjaśnił i udzielił wskazówek jak poradzić sobie z... Wiktoria Mariusz - ocena (1) Cenne wskazówki przez telefon plus przemiła rozmowa i umówione spotkanie ,... Mariusz Józef - ocena (1) Uzyskałem bardzo wyczerpującą informację na temat mojej zepsutej lodówki.... Józef Natalia - opinia (1) Jestem pod wrażeniem miłego Pana z Sopotu! Dziękuję pięknie za telefoniczne... Natalia Kasia - opinia (1) Całkowicie się zgadzam z opiniami wystawionymi wcześniej. Pan udzielił mi... Kasia Dorcia - opinia (1) Super fachowiec, diagnoza trafna została udzielona przez telefon.... Dorcia Marcin - opinia (1) Duża dawka wartościowej wiedzy i zaangażowania przez telefon. Niestety nie... Marcin Bartosz T - opinia (1) Rewelacyjna jakość obsługi u podejście do klienta. Bartosz T Urszula Dziuba - opinia (2) Przemiły i kompetentny pan , udzielił mi porady przez telefon . Okazała się... Urszula Dziuba Bartek - opinia (1) Świetna osoba, fachowiec z dużym doświadczenie, nie nakręca tylko diagnozuje,... Bartek Daniel s - opinia (1) Świetny fachowiec, konkretnie i bez naciągania. Polecam Daniel s kasia - opinia (1) Super fachowiec, udzielił bardzo szczegółowych porad przez telefon, na pewno... kasia Profesjonalista (1) Właściwa diagnoza i bez naciągania. Niestety nie opłacało się reanimować... Jacek