Krzysztof - opinia (1) Bardzo solidny i przystępny czasowo serwis. Krzysztof Przestrzegam przed tym "fachowcem" (1) Wezwałam pana do pralki, która nie odpompowuje wody. Zostawiłam go w... Sonia Naprawa (1) Wczoraj, Pan w sposób rzetelny i profesjonalny naprawił mi pralkę. Na... Dąbrowa
Zdecydowanie polecam (1) Zdecydowanie polecam tego fachowca. Szybka i profesjonalna obsługa za... Mikołaj POLECAM...... (1) Fachowa obsługa, dobry kontakt telefoniczny, atrakcyjna cena....polecam janik441 Polecam (1) Bardzo szybkie przybycie, szybka diagnoza, mila obsluga, fachowiec pierwsza... bratek POLECAM (1) Trafiony silnik zabrał w piątek, przywiózł w sobotę (!) Mechanik z... ZzB POLECAM ! (1) Miły, fachowy, dobrze wykonana usługa w krótkim czasie w dobrej cenie! Zadowolona klientka SZYBKO SPRAWNIE NIEDROGO P O L E C A M ! ! ! (1) Blyskawicznie, profesjonalnie, jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim. Anka z Obłuża GODNY POLECANIA! (1) Bardzo solidny fachowiec, uśmiechnięty, miły i pogodny. Korzystam z jego... Małgorzata GORĄCO POLECAM (1) Gorąco polecam tego fachowca wymieniał u mnie programator w iście ekspresowym... Radeco ten Pan to jakas pomylka (1) Rozwalila mi sie blokadala do pralki whirpool. Pan najpierw przywiozl jedna i... pawel