Naprawa pralek, zmywarek gdzie?

Temat dostępny też na forum: Usługi i wykonawcy
Ostatnio jakoś psuje mi się sprzęt ;) Wzywałam do zmywarki, teraz cieknie pralka. Ostatni fachowiec był z Gdyni a ponieważ jestem mieszkanka Bojana chciałabym sie zapytać czy u nas w okolicy Gminy jest jakaś firma bądź fachowiec zajmujący się naprawą pralek, zmywarek, sprzętu agd?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Naprawa pralek, zmywarek gdzie?

Ostatnio korzystalam z uslug pana naprawiajacego agd - tel. 609 475 894. Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie ma sensu naprawiać ponieważ to jest studzienka bez dna. Przyjdzie najlepszy z najlepszych naprawiaczy. Za miesiąc znowu będziesz go wołała. Tak teraz produkują te urządzenia. Kup sprzęt i go ubezpiecz na 5 lat.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

@Henio, pani pyta o fachowca więc nie udzielaj informacji typu "wujek dobra rada". Pani jest dorosła, podjęła decyzje o naprawie i może nie chce nabijać kabzy sklepom typu Euro RTV AGD gdzie na siłę uszczęśliwiają płatną dodatkowa gwarancją. Chce fachowca to podaj namiary i nie namawiaj na kupno nowego sprzetu, bo może jej własnie w tej chwili nie stać nawet na najtańszy.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam! Z czystym sumieniem mogę polecić porządnego fachowca z Gdańska-Osowy. Tel: 663551208. naprawiał pralkę wielu moim znajomym ,mi również. Naprawia na miejscu jak i we własnym warsztacie oraz dysponuje własnym transportem.

Dzień dobry,
jestem mieszkanką Dobrzewina i w tej chwili jestem w tej samej sytuacji (październik 2014) - zepsuła mi się pralka.
Czy wówczas skorzystała pani z usług, któregoś z polecanych na forum fachowców?
Może mi pani kogoś polecić?

Niestety nie tak łatwo znaleźć dobry serwis AGD, większość to firmy, które chcą tylko zarobić a o naprawianiu nie mają dużego pojęcia. Polecam przeczytać artykuł http://www.team-pentagram.pl/jak-znalezc-dobry-serwis-agd-czym-sie-kierowac/ jak znaleźć dobry serwis AGD, będziesz wtedy wiedzieć czym się kierować przy wyborze. Z pewnością pozwoli ci to zawęzić listę fachowców ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dlatego trzeba zakasać rękawy, odpalić youtuba, kupić podzespoły w nord.pl i samemu naprawić.

Ten pseudo artykuł to zbieranina życzeń typu- wybierz tanio, dobrze i uczciwie. Beks

Inne tematy z forum

Nowy Sołtys (76 odpowiedzi)

Czytam i nie wierzę. Nowy Sołtys to zrobił nowy Sołtys tamto wsparł. Można można. A stary sołtys....

Ferma drobiu (24 odpowiedzi)

Witam, planuję zakup domu oddalonego ok 400 m od fermy drobiu. Czy zapach w ciepłych miesiącach...

Kanalizacja (4 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...