Polecam (1) Naprawa przebiegala sprawnie, za przystepna cene.Serwisant widac ze sie zna... Monika lodówka (1) Subiektywnie ale uczciwie - starszy siwy pan kłamie a w dodatku w ramach... Tadeusz Super serwis (1) Nie zgadzam się z opinią negatywną .Wykonanie naprawy mojej pralki było... dorota zGdyni
Polecam wszystkim (1) Zdecydowanie polecam ten serwis,Terminowo rzeczowo,bez naciągania Urszula z Gdanska żenada (1) dwukrtonie nie przyjechali nie odbieraja sa do banii Ola fachowcy zagineli i nie dają znaku życia (1) Fachowcy przyjechali w terminie. Rozkręcili pralkę i wymontowali niej... Emil z Zaspy Gdzie zlecić naprawę expresu ciśnieniowego? (2) Witam. Czy ktoś może poradzić gdzie zlecić naprawę expresu ciśnieniowego?... Aga Zdecydowanie nie polecam !!!! (1) Powodem skorzystania z usług serwisu była zepsuta pralka- omijanie płukania... Magda Extra obsługa (1) Polecam wszystkim tą firmę, pan który naprawiał mi pralkę przyjechał tego... Tomasz z Gdynii Zdecydowanie odradzam ! (1) Zleciłęm usługę o godz 10.30 poinformowano mnie że w przeciągu 1 - 1,5... Sebastian Polecam (2) Kiedy rano wstałam okazało się że moja lodówka padła trochę się załamałam... Ewelina klijentzgdanska - opinia (1) Miałem problem z pralką!Zadzwoniłem wpadli jeszcze tego samego... klijentzgdanska joanna z gdanska (1) popsula mi sie lodowka,zadzwonilam panowie przyjechali wciagu... andrzej Znów Makabra (1) To moje drugie podejscie do naprawy pralki przez ogłoszenia w trojmiasto.pl.... Jarek dorota - opinia (1) do naprawy lodówki serwisant przyjechał w pół godziny i naprawa kosztowała... dorota Super serwis polecam (1) Zepsuła mi się staruszka pralka.Myślałam że nie da się nareperować.Dostałam... Magda z Gdańska Andrzej (1) Popsuła mi się pralka,fachowcy przyjechali w szybkim czasie. Bardzo... Andrzej ... (2) w tresci ich ogłoszenia jest napisane ze diagnoza od 20zł!!! za 5 minutowy... joanna sopot Polecam (1) Wezwałem fachowca do zepsutej lodówki Ardo pan przyjechał dość szybko po... RAFAŁ PRUSZCZ Polecam (1) Pralka Bosza myślałam że nie będzie się psuć.Ale niestety syk i... Kama z Gdyni