Naprawdę dobra pizza
Zamówiłem wczoraj pizze na wynos i muszę przyznać, że zostałem mile zaskoczony. Skusiłem sie na pizze z anchovis i krewetkami, znając standardy trójmieskich pizzeri trochę pożałowałem swojej decyzji... do momentu degustacji. Moje obawy zostały rozwiane. Zostałem uraczony naprawdę dobrą pizzą. Wszystkie składniki dobrze się ze sobą komponowały, ciasto trzymało poziom, jedyne co mogę zarzucić to niewielka ilość sosu pomidorowego na pizzy, jednak poprosiłem o sos, którym posmarowałem wierzchnią warstwę i muszę przyznać, że przerósł moje oczekiwanie, był to sos BBQ.
Obsługa była miła i pomocna. Właścicielka pokusiła się o krótką rozmowę, co również uważam za miły akcent i duży plus.
Od siebie dodam, że jeżeli nie chcecie się stać pizzerią to należałoby nieco zmienić menu. Wiem, że nie jest to łatwe, szczególnie na Żabiance, ale może warto spróbować. Pokusiłbym się o bardziej wysmakowane potrawy, również jeżeli chodzi o wariacje nt. pizzy, zamiast powielania karty dań konkurencyjnych lokali.
Jakkolwiek, jest to moim zdaniem obecnie najlepszy lokal na Żabiance.
Zdecydowanie polecam. Ja na pewno wrócę.
Pozdrawiam i życzę samych sukcesów!
Obsługa była miła i pomocna. Właścicielka pokusiła się o krótką rozmowę, co również uważam za miły akcent i duży plus.
Od siebie dodam, że jeżeli nie chcecie się stać pizzerią to należałoby nieco zmienić menu. Wiem, że nie jest to łatwe, szczególnie na Żabiance, ale może warto spróbować. Pokusiłbym się o bardziej wysmakowane potrawy, również jeżeli chodzi o wariacje nt. pizzy, zamiast powielania karty dań konkurencyjnych lokali.
Jakkolwiek, jest to moim zdaniem obecnie najlepszy lokal na Żabiance.
Zdecydowanie polecam. Ja na pewno wrócę.
Pozdrawiam i życzę samych sukcesów!