Super (1) Wszystko na najwyższym poziomie Michu szybko i smacznie (1) Tak pysznej pizzy nie ma chyba w całym trojmieście. Nie jest to włoska... Alicja rewelacja (1) świetny lokal w super cenach... nowoczesny wystrój, jedzonko przepyszne, duże... Magda
Bardzo kiepska pizza (1) Kiedyś mieli dużo lepszą pizzę. Teraz natomiast jest to dramat. Z pizzy... Ryszard Ser Jeden zgrzyt (1) Przede wszystkim bardzo miła obsługa, przystępne ceny,ogromne porcje pysznego... monia Wszystko ok (1) Dobre . Miło. Polecam. Dzieciak Dobre jak ze słoika u mamy (1) Tam gotuje atrakcyjny pietruszka , jak on zrobi pierożka to mokra jestem . A... Genowefa Pierogi jak u babci (1) Bajka super bajka.polecam. Marianna FANTASTYCZNIE ! (1) Właśnie dojadamy makarony zabrane ze sobą .( nie daliśmy rady na miejscu :)... pierossek Golonka,łosoś ,pizza w verandzie to pewniak. (1) Lubie tu jeść , nie ma tu malowanych talerzy , multum czekadełek,... T.Grazz Pozytywnie (1) Spokojny lokal z dużymi i dobrymi porcjami w atrakcyjnych cenach. Kulturalną... Mario Polecam (1) Świetne jedzenie w przystępnej cenie, szczególnie pene na bogato!! Porcja jak... Przemysław Najwspanialszą obsługa w gdańsku (1) Wspaniała kelnerka ciepła,delikatna,wrażliwa,potrafiąca trafić w męski gust.... Fan aniołka Przepyszna golonka nie wali knurem. (1) Co jak każdy piatek przyszedłem na przepysznego pstraga. Ale akurat dzisiaj... Patryk Bardzo polecam (1) Przemiła kulturalna obsługa oraz pyszne jedzenie. Polecam wszystkim smakoszom :) Robm Dla Glodomorow!!! (1) Polecam wszystkim dania obiadowe szok!!!!!! pizza rewelacja zawsze biorę... Kazia pizza (1) Pizza dobra. Jadłem ze smakiem i serdecznie polecam. Madzan Patrycja - opinia (1) Obiady są pyszne, a o pizzy juz nie wspomnę...jest rewelacyjna. Ponadto w... Patrycja Meeega! (1) Uwielbiam pizze z Verandy. Nie dosc, ze bardzo dobra to jeszcze w bardzo... Kamil Gorąco polecam (1) Wspaniałe miejsce na obiad lub kolację w większym lub mniejszym gronie. Maciej