verAnda (1) Dobre jedzenie, przemiła obsługa gorąco polecam. graskru zjeść coś na Żabiance (1) Postanowiłam, że trochę się rozpiszę, ponieważ jestem strasznie POZYTYWNIE... Iwona Ver... (1) Regularnie, przychodzę. Bardzo smaczne jedzenie i przemiła obsługa. MAtika
fajna pizza;) (2) Bardzo sympatycznie. Dostawa na czas, jedzenie ciepłe, świeźusieńkie, pizza... klientka PoiMa - opinia (1) Wydaje się, że zrobienie dobrej pizzy i dobrego makaronu nie jest sztuką. Nic... PoiMa Najedzony (1) Bywam, często w Verandzie i muszę powiedzieć że jedzenie jest bardzo dobre,... Mario M - opinia (1) Stała miejscówka :) Jak zawsze wszystko okej, włącznie z miłymi paniami :) M Ok, ale.. (1) Miejsce jest naprawdę przyjemne, jedzenie smaczne i w dobrej cenie. Obsługa... A.N. Polecam parom!! (1) Razem z moim chłopakiem przejściowo wpadliśmy do Verandy. Wrażenia nie... Klienci Zdecydowanie polecam ! ! ! (1) Duży wybór smacznych potraw w bardzo dobrej cenie (naprawdę duże porcje!),... KK 5! (1) Fajne miejsce,jedzenie bardzo dobre,obsługa ładna i powabna.Najlepsza... Sylwuś Polecam jak najbardziej (1) Przystępne ceny, duuuże porcje. Polecam Shoarma z pieczarkami pychotka, mniam... madzia mj - opinia (1) Jedzenie pierwsza klasa, przesympatyczna obsługa. Z pewnościa zostane stałą... mj jestem b. mile zaskoczony (1) odwiedziłem Verandę z powodu głodu, z zewnątrz nie wyróżnia się, za to... Maciej Polecam !! (2) Zdecydowanie polecam ten lokal, jedzenie smaczne i tanie, jadłem ogromną... Lukas Pizza (1) Pizza ohydna wręcz gorszej nie jadłem, jedynie przemiła obsługa na korzyść... Andrzej Przemek - opinia (1) Naprawde fajny lokal, polecam przede wszystkim pizze. Jedne z moich... Przemek brawo! (1) Super klimat; obsługa bardzo miła i kulturalna; właściciele przesympatyczni;... P. Niewiele brakuje żeby było dobrze.... (2) Jako zwykła pizzeria Veranda byłaby w sumie OK. Od restauracji wymaga się... Przemek rewelacja (1) Pizza przepyszna,ciasto idealne,dużo składników.Wszystkim bardzo... klaudia