NIE POLECAM! (1) Jadłam a Verandzie pizze, która była bez smaku, niedopieczona, a warzywa na... M obleśna pizza (1) Pizza, którą zamówiłam do domu była zakalcem, kurczak stary, nie mówiąc już o... Ania No no na żabiance .! POLECAM ! (1) Czemu tam zawsze jest tyle ludzi?, bywa że na dewollaja musze czekac nawet... Miroslaw K..
Polecam (1) Od niedawna mieszkam na Żabiance i postanowiłem sprawdzić ten lokal. Menu... Osiedlowy POLECAM (1) Nie wiem skąd tak niepochlebne wpisy o dostarczanym jedzeniu z Verandy Zawsze... Sonia Wiatros Anna - opinia (1) Rewelacyjna kuchnia sprawia ,że cała moja rodzina stołuje się w tej... Anna super (1) Jestem pozytywnie zaskoczona. Pieknie pachnace dania powalily mnie na kolana.... sylwia OHYDNE jedzenie, omijajcie szerokim łukiem. kotlety pokrojone zamiast kurczaka po azjatycku. (1) Zamawialiśmy jedzenie na wynos. Każda z dostarczonych porcji była niejadalna.... maggrud Super restauracja ;) (1) Więc... Bywałam już tutaj dobrych paręnaście razy. Obsługa (przynajmniej Pani... NinuH Kasia - opinia (1) Lokal wygląda z zewnątrz niepozornie, jednak kiedy zdecydowałam się tam wejść... Kasia Marta - opinia (1) Mieszkam niedaleko i jestem stałą klientką. Zamawiam zarówno do domu jak i... Marta Polecamy. (1) Dobre jedzenie , jadamy co niedziele . Dobrym pomysłem jest zestaw rodzinny. Grafficki Grzegorz Roman Zupa gulaszowa (1) Albo dziś kucharz miał kaca, albo uznano, że latem ludek wszystko zje. Ohyda... Anna Masakra! Nie polecam! (2) Zamówiliśmy w Verandzie kebab, makaron Gong Bao i gyros z pieczarkami.... Kasia NIE POLECAM !!!!!! (2) UWAGA !!!! TA "RESTAURACJA" TO WSTYD DLA SAMEGO TYTUŁU RESTAURACJA.... Karolina Duży wybór za nieduże pieniądze. (2) Pierwsza rzecz, jaka się "rzuca w oczy": wybór potraw jest ogromny (makarony,... anka2506 Smacznie i różnorodnie (1) Bardzo duży wybór potraw w menu. Jedliśmy tam pizze, spagetti, dania obiadowe... Ninez Polecam:) (1) Bardzo krótki czas oczekiwania (mieszkam na Żabiance), jedzenie przyjeżdża... Ninez Rewelacja (1) Przepyszna pizza- szybko i po przystępnej cenie. Obsługa rewelacja- miło,... es POLECAM!!! (1) Bardzo pyszny makaron, duża porcja, przystępna cena. Na pewno wrócę. klientka