Mile zaskoczeni (1) Miejsce wywarło na nas naprawdę dobre wrażenie! Przyjemny wystrój, obsługa... Marta Naprawdę dobra pizza (1) Zamówiłem wczoraj pizze na wynos i muszę przyznać, że zostałem mile... Marcin POLECAM!!! (1) Jedzenie na prawdę dobre, dobre promocje a przede wszystkim super pozytywna... Maciek
Rewelacja za przystępną cene... (2) Lokal nie pozorny - niedawno otwarty - menu może nie nadzwyczajne do... Maciek PROFESJONALNA OBSŁUGA I...PRZYSTOJNY WŁAŚCICIEL :))) (1) Zdecydowanie polecem.Miła obsługa,klimat kameralny,pasujący do kazdej okazji... Beata fajne miejsce na spotkanie ze znajomymi (1) odkąd trafiłam do verandy pierwszy raz odwiedzam to miejsce regularnie ze... Magda Z pewnością polecam (1) Często przychodzę tam z Narzeczonym na obiadki. Serdecznie polecam wszystkim... Magda Veranda (1) Witam ;)) Przede wszystkim Veranda to nie jest Włoska Restauracja ani... Veranda Jedzenie b.słabe (2) niestety muszę dodac negatywną opinię. byliśmy tam pierwszy raz i raczej juz... Pierwsza wizyta Danek - opinia (1) Bardzo fajna promocja w poniedziałki,mi la i profesjonalna obsługa. Bedziemy... Danek Gorąco zachęcam do odwiedzenia verandy ;) (1) Wybrałam sie tam przypadkowo przywiedziona promocją : w poniedziałki 50 %... Magda Bardzo pozytywnie (1) Mila obsluga, dosc bogate menu, jakosc podawanych potraw na bardzo wysokim... konsument Yami , Yami (1) Ostatnio miałem przyjemność gościć razem z przyjaciółmi w tej małej... Gzymek Mona - opinia (1) wporządku Mona