Naprawdę nie polecam. Proszę omijać szerokim łukiem
Opowieść będzie długa, ale szczera. Wiem, że ta firma istnieje w tym miejscu długo dlatego się do nich zgłosiłem po drzwi zewnętrzne. Uznałem, że skoro są na rynku tyle lat to na pewno nie robią fuszerki. Myliłem się. Do momentu wybrania modelu i wpłacenia zaliczki była bajka. Potem pasmo porażek i niedomówień. Po 4 tygodniach poszedłem do biura, aby ustalić termin montażu bo chciałem sobie zaplanować czas. Miał być telefon, ale nie było. Po 6 tygodniach dostałem info, że drzwi są i że można je montować już za dwa dni lub po majówce. Z tym, że dla pana wojtka po majówce oznaczało także po pracującym czwartku 4go i piątku 5go. Oczywiście nie dał znać i tak sobie czekałem. To ja musiałem dzwonić i dopytywać kiedy montaż. Kiedy już wyprosiłem termin to przyjechała ekipa, która nie wiedziała, że będzie kuła w żelbecie. Chcieli zrezygnować, bo ktoś im powiedział, że to drewniane łatwe futryny. Po 11 godzinach (a liczyli na 4h) w końcu wstawili drzwi. Wzięli wymiary na próg i pojechali. Na próg jeszcze czekam, (drugi tydzień), bo pierwsza próba się nie udała. Pomimo spisania wymiarów i tak przywieziono typowy próg. Generalnie masakra. Nie odbierają telefonów, kluczą i kłamią.