Henryk Mytenia - opinia (1) Stanowczo odradzam. Nieprawidłowo przeprowadzony montaż ościeżnic bez... Henryk Mytenia Ja mogę polecić z czystym sumieniem (1) Tak jak poprzedni klient stwierdzam fakt że jak ktoś jest zadowolony to... Dorota Omijajcie z daleka firmę Stalrem i sklep we Wrzeszczu przy Partyzantów 20 (4) 4stycznia2018 złożyłam zamówienie na dwoje drzwi.Zależało mi na montażu w... Marta
Fachowo, na czas i w dobrej cenie (2) Polecam Pana Wojciecha z firmy Starlem w Gdańsku, przy ul. Partyzantów. Na... Tomasz straszna firma nie polecam (1) termin realizacji przesunięty o 2-tygodnie, brak informacji, nie mówiąc o... eleki Ostrzeżenie (1) Niekompetentny,... Wystarczy, ze zlozysz zamówienie i oplacisz..to mozesz... jagoda Nie polecam - opóźnienia w dostawie (1) Zamówiłem drzwi z terminem 9 tygodni wykonania, niestety pracownicy firmy... Bartosz Naprawdę nie polecam. Proszę omijać szerokim łukiem (3) Opowieść będzie długa, ale szczera. Wiem, że ta firma istnieje w tym miejscu... Piotr Moja opinia (1) Pomimo negatywnych tutaj opinii ja z czystym sumieniem mogę polecić Firmę... Monika UWAGA NA "FIRMĘ" STARLEM (1) Długi okres realizacji zamówienia,niekompetencja,brak elementarnej wiedzy na... Marian Szkoda że poprzendni komentarz ukazał się po podpisaniu umowy (1) Kontakt z firmą jest beznedziejny. Co więcej - to NIE JEST firma Stalrem -... Raven NIGDY WIĘCEJ!!! (1) Zakupy w Starlemie, ul. Partyzantów to dramat. Obsługa punktu nie ma pojęcia... BOBAS